Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Smite Hacki

Morder22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktoś mozę jakiś działający hack do tej gry ? Speed hacki itp. szukałem po całym necie ale nic nie znalazłem ;c

Opublikowano

Ta gra ma tak częste aktualizacje, że zrobienie do niej cheatów jest chyba czymś niewykonalnym. :P Poza tym, kiedyś pamiętam, że było coś takiego co przenosiło od razu pod minosa wroga, ale kilka h po tym dostawało się bana.

Opublikowano

Ta gra ma tak częste aktualizacje, że zrobienie do niej cheatów jest chyba czymś niewykonalnym. :P Poza tym, kiedyś pamiętam, że było coś takiego co przenosiło od razu pod minosa wroga, ale kilka h po tym dostawało się bana.

Ja za to pamiętam speed hacka od Davida bodajże , był dobry, ale dostałem przez niego bana już chyba na 3 konta a jedno było 30 lvl ;c

Opublikowano

Więc teraz nasuwa się pytanie czy jesteś pewien, że dalej chcesz używać nielegalnego oprogramowania? c:

eee tam, yolo - c'nie ? xD

Opublikowano

Na całe szczęście hakerzy nie biorą się nawet za robienie do smite hacków gdyż wiedzą że za kilka h zrobią aktualizacje i pobanują tych co na nich grali :)

Opublikowano

Hacki do smite ? Boże ty widzisz i nie grzmisz X__X

hacków do smite nie będzie gdyż są częste aktualizacje a po drugie hacki psuja grę i wcale się nie przydają w grze

Przypominam, że jesteśmy na MPCForum.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano
Hacki do smite ? Boże ty widzisz i nie grzmisz X__X

hacków do smite nie będzie gdyż są częste aktualizacje a po drugie hacki psuja grę i wcale się nie przydają w grze

Wyjdź i nie wracaj...

Opublikowano

Powieście mnie jeszcze za to, albo spalcie na stosie ^^ Pewnie będą - tego się nie uniknie, ale założę się że dopiero po starcie gry, a nie w fazie BETY(i tak będą bany ;d). Ok, dzięki, myślę że można zamknąć... lepiej. ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...