Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Osoby do tłumaczenia. Niemiecki - polski. PILNE

vRs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@edit

Oferta nieaktualna.

Hej, szukam osoby do tłumaczenia słów usłyszanych ( nie pisanych ) z filmu. Musisz znać niemiecki perfekcyjnie, ponieważ nie chce przeczytać od Ciebie wiadomości typu : "Nie wiem ... "

Filmiki trwają po 1,3 minuty, w każdym występuję zazwyczaj od 7-10 zdań. Szukam osoby na dłuższą metę. To nie będzie tylko 1 filmik, czy jeden tydzień : )

Wszystko odbywa się na YouTube, więc wynagrodzeniem moze być:

- nazwa kanału / URL kanału w opisie filmu. " Tłumaczone przez : .... "

- TYLKO nazwa kanału w adnotacji. " Tłumaczone przez : .... "

- dodanie kanału do polecanych

- martwy sub, jeśli Cię taki zadowoli : P

Od takiej osoby wymagam:

- wolnego czasu

- stałego kontaktu ( gg, wiadomości na YT )

Nie stosuję zapłat kasą. Powtórzę że szukam osoby, która naprawdę zna się na niemieckim i na luzie przetłumaczy każde zdanie.

Odezwij się do mnie na PW lub w poście, jeśli jesteś chętny. ( całe info tylko na PW )

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Na tym forum watpie, ze znajdziesz taka osobe ...

Po za tym, po co komu martwy sub czy jakies polecenie, jak na yt nic nie robi :O?

Oczekujesz od kogos pracy, wzamian, za tak naprawde nic.

Udaj sie na inne forum.

Opublikowano

Na tym forum watpie, ze znajdziesz taka osobe ...

Po za tym, po co komu martwy sub czy jakies polecenie, jak na yt nic nie robi :O?

Oczekujesz od kogos pracy, wzamian, za tak naprawde nic.

Udaj sie na inne forum.

A jednak znalazłem : ) Oferta nieaktualna. Można zamknąć.

Widać, że ty też nie posiadasz konta na YT skoro myślisz, że to nic : ) I nie wiem czy nazwałbym to pracą. Znalazłem osobę, która urodziła się w Niemczech i bez gadania mi już tłumaczy : ) Nawet nie napisał, żebym promował jego kanał w jaki kolwiek sposób.

by Valky

Opublikowano

Widać, że ty też nie posiadasz konta na YT skoro myślisz, że to nic : )

Ale uzasadnienie...

Chodziło mi o to, że po co komuś polecenie, czy sub, jeśli kanał ma tylko po to, by pisać komentarze np. Jeśli nie wrzuca filmików itp, jeśli nie posiada żadnej aktywności, to nici mu z tego twojego polecenia...

Opublikowano

No to osoby nie posiadające konta YT mogą pomóc for fun, bez wynagrodzenia, a osoby z kontem YT zostaną polecone. Nie widzę problemu. Gdyby ktoś mnie spytał o tłumaczenie zdań na j.angielski, nagrodą byłoby polecenie i nie miałbym konta na YT - to z chęcią bym mu pomógł. Przynajmniej ja.

by Valky

Opublikowano

No to osoby nie posiadające konta YT mogą pomóc for fun, bez wynagrodzenia, a osoby z kontem YT zostaną polecone. Nie widzę problemu. Gdyby ktoś mnie spytał o tłumaczenie zdań na j.angielski, nagrodą byłoby polecenie i nie miałbym konta na YT - to z chęcią bym mu pomógł. Przynajmniej ja.

uściślając - znalezłeś frajera. gratuluje.

topic do zamknięcia.

Opublikowano

uściślając - znalezłeś frajera. gratuluje.

topic do zamknięcia.

Osoba, która chce pomóc innej osobie jest uważana przez Cb frajerem. Bez komentarza.

by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...