Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] West

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak przeniosłem się z Nordica na West a miałem nick na Nordicu KwiatuKWT, a na Wescie mam jakiś IS1232173123712f1 poza tym na nordicu miałem silver 4 a teraz muszę zagrać 10 rankedów.

I pytanie co z tym nickiem i co z dywizją, bo jeśli np 5 wygram 5 przegram to może mnie przenieść do bronze albo jak wygram 3/4 to do gold czy jak to jest?

Opublikowano

Przeniosłam konto z Nordic na West, miałam swój [normalny] nick, nic mi nie zmieniło. Drugi raz przeniosłam i również miałam swój nick. Może to jakiś bug? Albo ktoś ma już taki nick? Jeżeli dalej nie zmienił Ci się to napisz do RIOTu.

Opublikowano

Czyli o nick mam się nie martwić? Bo troszkę lipa mam z tym nickiem.

Rankeda dam wam znać później, bo na razie nie mogę zagrać.

A Asik napisałaś, że dywizja mi się zmieni co to oznacza, czy po prostu jak miałem silver 4 i 80 pkt to da wygrana da mi 100 pkt, czy będzie przydzielana dywizja?

Opublikowano

Taki nick masz, zrób re-loga i powinno cię poprosić o podanie nowego nicku. A co do rankedów, bo może miałeś tak niskie MMR, że musisz od nowa zagrać kilka rankedów lub zagraj 1 jak koledzy wyżej radzili.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Robiłem reloga kilka razy i nic to nie dało, dalej ten sam nick.

A jeśli sprawdzam na lolkingu i wpisuje swój nick z Nordica i na Wescie odpalam i ma 7 lvl, klikam na to i wyskakuje moj nick ten długo i 30 lvl jakby podmieniło, ale nick się zmienił.

Rankedów na nordicu grałem sporo jakoś ~150 i ciągle, więc moze zagram 1 i będzie git, tylko ten nick.

Zagrałem rankeda, oczywiście przegrałem (feederzy) i z silver 3 do silver 5 i 0 pkt, jaka żenada teraz znowu do s 3 się dobijać tylko przez ten transfer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...