Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serio kurwa..?

FIRMAvsKALI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczelem pobierac to gowno przy koncu rozlaczylo mi neta i co pobierac mam od nowa to kurwa jakies zarty sa .. Pojebana EA Launchera zrobic nie umie .. bsh

Drodzy Moderatorzy Pierdolcie sie .

sygnatura3.png

Opublikowano

A oplaca mi sie grac w BFa Play for free ? ;d

Tak, tam przynajmniej za wszystko nie płacisz Fundsami. Kredytami na stałe broń można kupić. Moim zdaniem lepsza niż bfh.

Opublikowano

Boże ale wy macie problemy .. serio ty wy jesteście Pojebani a nie moderatorzy , gra jest zajebista ...co tak trudno poczekać ze 30 min , może byś wyszedł w tym czasie na dwór czy coś ?

Opublikowano

Boże ale wy macie problemy .. serio ty wy jesteście Pojebani a nie moderatorzy , gra jest zajebista ...co tak trudno poczekać ze 30 min , może byś wyszedł w tym czasie na dwór czy coś ?

30 min... nie każdy ma zajebisty internet człowieku, zrozum to. A co do gry to gówno, lepiej pograć w coś innego. A co to na necie jest dużo.

Opublikowano

Powiem tak ty jesteś g****m jeżeli tak sądzisz bo co tak trudno ci wysłać sms'a czy zarobić na fundsy ? Serio jesteście nie ogarnięci jak nie chcecie nie grajcie ... t jest lepsze niż BF PFP CZY jakoś tak , tam każdy cheater se znajdzie jakąś kampe ma aima , wh i jakieś 5 strzał i ded a w BFH tak nie ma ...

A co do tego czasu to może nie tylko 30 min na dworze tylko więcej nie tylko przed kompem siedzieć co ?

Opublikowano

Powiem tak ty jesteś g****m jeżeli tak sądzisz bo co tak trudno ci wysłać sms'a czy zarobić na fundsy ? Serio jesteście nie ogarnięci jak nie chcecie nie grajcie ... t jest lepsze niż BF PFP CZY jakoś tak , tam każdy cheater se znajdzie jakąś kampe ma aima , wh i jakieś 5 strzał i ded a w BFH tak nie ma ...

A co do tego czasu to może nie tylko 30 min na dworze tylko więcej nie tylko przed kompem siedzieć co ?

Nie jestem noobem, i nie wydaje kasy na pojebane gry, nie wszyscy mają kasę, i ja to rozumiem, ale ty widać nie. Nie ciągnę tego dalej bo nie ma poco.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ehh dzieci, dzieci, dzieci (sam też nie jestem dorosły), ale Wy macie problemy. To że masz internet z jakiegoś syfu to nie nasza wina, idź z tym do firmy z której masz internet i ich ochrzań za to, że rozłączyło Ci internet. Pozatym gdy rozłączy internet to Luncher się nie wyłącza tylko ścina i czeka do połączenia z internetem wtedy znowu idzie dalej. Zamiast wyzywać moderatorów może zostańcie jeszcze w tej podstawówce miesiąc i nauczcie się kultury i zachowania, czy rodzicie też do Was tak mówią?

Gra jest przyjemna nawet bez kupowania wygrasz walkę, masz warroma możesz zdobyć klucz i poczekać, aż znów będzie ak/m16/pkm/m249/svd/m29 w skrzyniach.

No ludzie zamiast siedzieć przed tym ustrojstwem (komputerem) wyjdźcie na dwór, pobawcie się z rówieśnikami no chyba, że jesteście dziećmi komputera i każdy się od was odwrócił. Zostawcie sobie to do ściągania... Taki problem? ja teraz jak jest ciepło mam zakończenie roku to siedze po 5/6 godzin na dworze z przerwami na obiad itp. Gram w piłkę, jeżdżę na rowerze i mam z tego radość, a nie cały czas maniacze w to coś.

Opublikowano

Powiem krótko nie potrzebujemy takich nie ogarów jak wy w społeczności bf po co to się srać i pisać temat na forum skoro to nie nasza sprawa czy ci się net rozłączył mi by nawet na myśl nie przyszło, żeby takie pierdoły pisać. Dotleńcie się trochę bo chyba wam odwala i na przyszłość zastanów się człowieku co piszesz, bo piszesz to publicznie i inni ludzie mogą cię wyśmiać ^^

iuub.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...