Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Darmowe gift-Code][60 slotów][100% Automatyczny IS] KIUBWORLD.PL

LCPGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo że serwery typu Freebuild mogły się wam znudzić,

to w dobie 2013 roku tzn. tysiące nowych serwerów z nowymi minigrami może chcecie pograć spokojnie na starym i dobrym fb.

Naszym graczom staramy się zapewnić miłą i spokojną rozrywkę bez żadnych większych incydentów.

Grając na naszym serwerze masz tym samym gwarancje jakości ponieważ jest on już trzecią odsłoną serwerów freebuild prowadzoną przez tą ekipę,

oraz maszyna podtrzymująca serwer jest opłacona na kolejne 12 msc.

Dodatkowo w dniu otwarcia serwera będzie można wygrać 2 konta premium minecraft (GIFT CODE)

Serwer posiada bardzo rozwiniętą stronę oraz itemshop w 100% automatyczny.

28.06.2013r 19:00 - wielkie otwarcie serwera oraz losowanie gift-codów

nazwa.png

KiubWorld
ip.png
s.kiubworld.pl
typ.png
Freebuild
sloty.png
60
potwory.png
Tak
zwierzeta.png
Tak
pvp.png
W wyznaczonym miejscu
premium.png
Nie
nether.png
Tak
wl.png
Nie
ekipa.png
Metek- WĹaĹciciel

@REF@

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Minus? - Limit 6 kont bodajże (Za każdą postać dostajemy jednego diamenta plus żelazne narzędzia) = mały sens kopania, mam nadzieję że to poprawicie do 2-3 kont. Daj znać jeśli to się zmieni, dzięki :)

Mam nadzieję że idzie jakoś wygrać tego gifecoda, chciałbym oddać znajomemu który nagrywa let's playe z Minecrafta, a średnio go stać na konto premium.

c9d4391f80fafb98.png

Opublikowano

Po mimo to że nie prosiłem o zbanowanie osoby 'Reclay' tylko poinformowałem że jest możliwość posiadania 5+ multikont. Tracicie graczy za takie coś, zamiast brać się w garść i grać, coś na serwerze budować, kontrolować i wysłuchiwać opinie graczy to macie wylew na serwer. Gram często jakoś was mało widzę obecnych, a z odpowiedzią na mpcforum? ...wylew macie, nie proszę o tak wiele tylko o odpisanie, poświęcenie kilku minut by zdobyć większy szacunek u graczy! a razem z szacunkiem przyjdzie więcej graczy... same plusy widzisz? pozdrawia wasz szacowny gracz serwera :)

c9d4391f80fafb98.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...