Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Flagi Królestw - DarknessMT2

misjane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Na serwerze dodajemy 2 nowe królestwa nie znamy dla nich jescze nazwy dlatego poniżej małe info.

Oto ich flagi:

1372340124-U405071.png

Prosimy was o wymyślenie nazw dla nowych królestw Serwera DarknessMT2.

Proponowane nazwy proszę składać w tym temacie.

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

@Up A co Ty byś tam chciał? Przynajmniej do Metina nawiązuje a nie do WoW'a czy czegoś innego -.- Krytykujesz, a sam lepszej grafiki nie zrobisz ;)

Opublikowano

aha tak myślałem że będziecie spamić chyba muszę napisać. to są flagi tylko aby was natchnąć na naowe nazwy ale jak chcecie lepsze to ok. potem zmienie screna bo teraz padam.

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

Jeśli chodzi o stronę graficzną:

- w pierwszej - zielonej fladze - grafik niech usunie fasetę bo prezentuje się.. w sumie to się nie prezentuje:( aj. Lepiej pobawić się cieniem wewnętrznym i stworzyć wrażenie, że ten znak jest wszyty w ta flagę, a nie sztucznie na niej odstaje.

- proponowałabym zmienić również kolory tych flag. Nie mówię tu o całkowitej zmianie, niech żółty będzie żółtym a zielony zielonym.. tyle że te kolory obecne nie do końca pasują do klimatu metina. Najlepiej jakby były one odrobinę cieplejsze, a nie tak surowe.

- można by też urozmaicić je o jakieś wzorki na górze, na dole.. ale nie takie na całą flagę.. wystarczą jakieś wąskie paseczki.

Ogólnie pomysł nie jest taki zły, te symbole w jakiś tam sposób nawet nawiązują do metina.. już lepiej się na to patrzy niż na tamtego patchera. Wg mnie, macie ciekawe pomysły.. gorzej z wykonaniem. Ojojojoj:P

Przy nazwie Wam nie pomogę bo brak mi weny.

@AveRa - każdy ma prawo do własnego zdania. Kolega ma racje, grafik jest słaby.. i żeby to wywnioskować wcale nie trzeba czegoś własnego umieć zrobić. :)

Opublikowano

aha tak myślałem że będziecie spamić chyba muszę napisać. to są flagi tylko aby was natchnąć na naowe nazwy ale jak chcecie lepsze to ok. potem zmienie screna bo teraz padam.

Ale powiedz mi kurwa, co to jest za nowość zmienienie flagi? xD

64349649036432363794.png

Opublikowano

Ale powiedz mi kurwa, co to jest za nowość zmienienie flagi? xD

Tu nie chodzi o nowość tylko o zaprezentowanie nowych flag jakie będą na serwerze.

Ludzie są tak mało rozgarnięci i nie rozumieją, że siedzą w dziale MEDIA a nie NOWOŚCI.

Pozdrawiam.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Fajne !

Proponuję :

- Żółte - Królestwo Anexii

- Zielone - Królestwo Bernessu

Nazwy takie z dupy wzięte ;D

jak z dupy to sie nie nadadza :P

Opublikowano

Tu nie chodzi o nowość tylko o zaprezentowanie nowych flag jakie będą na serwerze.

Ludzie są tak mało rozgarnięci i nie rozumieją, że siedzą w dziale MEDIA a nie NOWOŚCI.

Pozdrawiam.

Jeden chuj i tak są chujowe.

64349649036432363794.png

Opublikowano

Jeden chuj i tak są chujowe.

Równie dobrze bym mógł tak napisać o grafice Sathiru ale wolę nic nie pisać lub doradzić jak sprawić żeby ta grafika była lepsza.

@Topic: Spróbujcie wymyślić nazwy odzwierciedlające miasta i te flagi żeby wszystko komponowało się w całość.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Teodor chce robić nowe flagi do swojego serwa? Niech robi nie tak jak ty siedzisz na plikach i nic nie robisz,. On sie stara.. Doceni to ktoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...