Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klikanie przycisku w tle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam programu Który będzie mi klikał współrzędne na pulpicie w tle. Nie chodzi mi tu o zwykłego taskera tylko abym mógł robić coś w internecie a na pulpicie aby ten klikał

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

I taki bot raczej nie będzie działał tak, jak chcesz, bo użycie myszy i klawiatury jest globalne, tzn. działa dla aktualnego programu lub procesów, które to wychwytują. Jeśli będziesz korzystał z internetu, to będzie ci klikało.

userbar.png
Opublikowano

Nigdy nie robilem takiego programu, lecz gdybys spytal mnie to znalazl API ktore sluzy do odbierania stanu klawiszy (wcisniety czy nie), nastepnie zalozyl hooka i w srodku zamienial status klawiszy co okreslony delay

Po pierwsze zalatw sobie lodowke do pokoju, nigdy nie spij dluzej niz 5 godz dziennie (najlepiej rozłóż to na 2 razy 2,5h) zabierz mamie z torebki pieniadze i nakupuj rzeczy na allegro, nie trac czasu na sniadanie i kolacje (zastap je pizza albo jakimis chipsami), pytaj kazdego o "pt plizz" albo "zen plox" - dostaniesz bajery a gdy ktos kolo ciebie przechodzi koniecznie musisz pisac "no ks" to takie powitanie w muonline (ale tylko poza miastem).

MU tutorial by soulmaster ^_^

Opublikowano

Problem już rozwiązałem sam ;)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...