Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gry na słaby komputer , jakie polecacie?

KoraQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim , ostatnio na komputerze już się zanudzam ,więc postanowiłem poszukać ciekawych gierek jednak mój komputer nie wszystko "odpali" Szukam jakiś dobrych gierek na taki o to komputer .

Małe info o moim komputerze :

System Windows XP Home z dodatkiem Service Pack 3

Procesor CPU 2.40Ghz , 1.0 GB RAM , Karta graficzna NVIDIA GeForce FX 5200 ( Bodajze 128mb)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hmmm
Na Najniższych być może odpali ci ETS 2.
Możesz również zobaczyć GTS'a i ETS bo obydwie gry mają małe wymagania.
Mi na niewiele lepszym kompie TDU (Test Drive Unlimited) działa na średnich.
Ewentualnie możesz pograć w Minecraft'a ale wtedy musiałbyś wszystko wyłączyć poza MC:)

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

w ETS nie próbowałem , ale wątpie , że odpali . Pobrałem Scanie TDS i w menu już były lagi ;/ , ale pobiore i zobacze . Co do minecrafta nie kręci mnie za bardzo , jeszcze zobacze test drive .

@Pobrałem jednak GTS i mam problem , mianowicie po załadowaniu gry mam czarny ekran ( znaczy wnętrze ciężarówki jest widoczne , ale wszystko po za nią już nie jest widoczne ;/ ) czy może coś źle ustawiłem? HELP..

Renderowanie mam directx , jakoś detali najniższa , rozdzielczość 800x600 (72hz)

Opublikowano

Nawet takiego czegoś nie mam w tym folderze mam jedynie jakieś germantrucks w notatniku , tam mam chyba te logi , mam Ci to wrzucić gdzieś czy jak?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...