Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ping w lolu

Davide2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały czas mam 127 pingu w lolu. Zwykle w innych sieciowkach mam po 20-40 pingu , lecz od dzisiaj w lolu mam ponad 120 pingu , który skacze od 120 - 160 . Bardzo to irytuje , prosze o pomoc...

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

Serwery Riot'u ostatnio wariują, niektórych nawet wywala z gry. I odpowiedz mi na jedno pytanie, grasz na West czy Nordic? Bo te problemy zazwyczaj są na wescie.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ja dziś miałam normalny ping więc wątpię żeby to były servery. A spróbuj wyłączyć gg itd. i na customie sprawdź czy dalej tak samo masz :P Mi pomaga

Opublikowano

Wlasnie o to chodzi ze nic nie mam wlaczonego i duzo ludzi ma tak samo jak ja...Na forum lola dużo o tym piszą , ale nigdzie nie ma odpowiedzi ;s

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

ja tak miałem na tureckim kilka dni temu

prawda jest taka iż z serwerami są jakieś tam problemy które nie występują u wszystkich.

niestety my na to nie zadzialamy

czekaj na pomoc riotu ;>

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Miałem dziś przyjemność zagrać sobie dla fun'u 1vs1 na eune, a lagi były ku mojemu zdziwieniu ogromne. Wszystko wskazuje na to, że wina stoi po stronie Riotersów.

Mimo to, lagi możesz ograniczyć poprawiając maxymalnie łącze (w przypadku neta radiowego), możesz skontaktować się z dostawcą internetu. Wyłącz wszystkie zbędne procesy zżerające transfer, usuń proces PMB i najlepiej od razu usuń ten dodatek z PC'ta. Możesz wyczyścić kompa CCleanerem ze śmieciowych dodatków; ewentualnie odczekaj aż do ustabilizowania tych serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...