Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ryze - BoL studio

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pewien problem z tym skryptem. Po dłuższym czasie grania, psuje mi się tak jakby poruszanie postaci. Oczywiście postać chodzi tylko tam gdzie nakieruję myszką, nie muszę nic klikać + nie mogę robić w żaden sposób aa. Jedynie używać umiejętności. Druga sprawa jest taka, że ludzie piszą, że łatwo jest nim wszystko wycarrować, ble ble, ple ple to czemu mi oddając całe combo w przeciwnika zawsze zostaje mu ta 1/4 hp a ja nic nie mogę zrobić, bo zanim minie cooldown Q on już jest poza zasięgiem. W TF już nic nie mówiąc, że nie mogę zdobyć jakiegokolwiek killa, zawsze po 20 asyst jak nie więcej, po prostu combo nigdy nie może zabić. Wyjątkiem jest 50 minuta kiedy mam full build, wtedy strony się odwracają. Nie rozumiem co jest w tym wszystkim nie tak, czy kto kolwiek mógłby mi to wytłumaczyć?

Tutaj zarzucam build jaki używam dla Ryze'a:

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/ryze-protector-of-the-scroll-155276

Opublikowano

no ok, może i w tf nie zabijasz ale jednak zabierasz te 3/4hp adc co doje ogromne możliwości twojemu teamowi

ponadto pamietaj że ryzem w gold / silver mida nie przegrasz czyli w tf jest4,5 vs 5

co do tego że po combie zostaje mało hp ale ucieka - ryze ma 3sec cd na Q czyli combo się praktycznie nie kończy ...

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...