Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disaster-Sro

marcin018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cos ubogie wprowadzenie.... to tyle ?

ubogie, nie ubogie... bezsensowny ten twój komentarz , założe się że ty byś nawet nie ogarnął jak dodać Poty " Vigorki do bazy" ^^ Pozdro ^^

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Nadal proszę o kontakt !

Ściągałem grę 2,5h i przy 1,5 gb pobieranie się zakończyło. Oczywiście serwer nie działa..

Proszę o usunięcie tego tematu przez moderatora i nie pobieranie tego serwera przez innych użytkowników. Serwer pobrałem przez torrenta, miał 4 wirusy m.in. konia trojańskiego. Wirusy rozniosły mi się po całym komputerze i format jest nieunikniony ! Dziękuje ***** !

baner3.png

Opublikowano

Server fajny tylko osob brakuje bo jest nowy ale GM jest jeden z polakow wiec mam nadzieje ze male grono polakow zawita. jesli chodzi o dowload to kazdy antywirus traktuje clienta jako wirus takie wypowiadanie sie ze client jest z wirusem bezsensowne i mam nadzieje ze wiecej osob nie obeznanych w tych sprawach i wypowiadajacych sie nie zobacze .Server dobry duza pomoc GM Bronie egy latwe do zdobycia jesli chodzi o cap 11 to jak dlamnie jest jednym z najlepszych ale to zalezy jak dla kogo :) Wiec Serdecznie zapraszam kto jest zainteresowany !!!

Opublikowano

OMG! Twierdzisz że serwer jest bez wirusa ?! To może ci jeszcze screena zrobię jak twój "fajny server" zaraził mi cały komputer ?? Temat do zamknięcia, moderatora proszę, aby sprawdził sam i usunął ten temat.

baner3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...