Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o nowych global moderatorach?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sądzę, że wielu z was dręczy rzadki rodzaj hemoroidów powodujący ból dupy.

Cześć.Pa.Aufwiedersehen.Dobranoc.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Nie wiem ale mijoszi jest krócej niż ja na tym forum, a i tak ma osiągnęła więcej niż ja gratulację :) (To nic wielkiego bo ja jestem zjebany >.< ) A to, że jest dziewczyną nie ma nic do tego. Zasłużyła i tyle, a wy macie po prostu ból dupska o to, że ktoś ma większe uprawnienia od was :)

Opublikowano

Wg mnie nie ma sensu wybierania nowych GM. Proponuję zamiast tego zmotywować tych, którzy od kilku msc nie kiwneli palcem, niektórzy nawet od roku aktywność mają porównywalną z moderatorami małych działów.

Co do samych kandydatów to wszystko mi jedno, jak dla mnie CvS dostał tą nominację trochę na wyrost. Ogólnie "mam na to wyjebane", Mou, meth0d i razor raczej nie wrócą, nie ma co się łudzić.

pzdr.

Opublikowano

tylko buk może nas sondzić

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Cóż... myślę, że póki co jest to dopiero drugi dzień (?), więc myślę, że nie ma co oceniać. Pracują i dobrze, oby tak dalej. :)

1372353983-U956368.png

Opublikowano

Nie wiem ale mijoszi jest krócej niż ja na tym forum, a i tak ma osiągnęła więcej niż ja gratulację :) (To nic wielkiego bo ja jestem zjebany >.< ) A to, że jest dziewczyną nie ma nic do tego. Zasłużyła i tyle, a wy macie po prostu ból dupska o to, że ktoś ma większe uprawnienia od was :)

Ta,zasłużyła...Już bardziej zasłużył Zavetti :D

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Ta,zasłużyła...Już bardziej zasłużył Zavetti :D

Nie chcę tu żadnej rangi fukcyjnego, bo potem znowu są jakieś cyrki. Dostałem degrada za to, że ktoś mi się włamał na konto, kiedy kierzkowi/geo ktoś się wbijał i była przerwa w działaniu forum to była tylko "zdrowa beka".

Także sorki, wolę obserwować co się dzieje na forum z pozycji membersa. Na GMa zasługuje np Glinka.

Opublikowano

Nie no, chyba dłużej jest niż 3 miesiące.

Pół biedy kto został globalem, są wakacje i to oni będą robić raporty. Proponuję coś ciekawszego do roboty niż spinanie się o jakieś wirtualne rangi :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...