Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Dyskusja]Cheaterzy ?

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od 2 miesięcy nie grałem w WarZ , moje pytanie to czy nadal występuję spora ilość cheaterów , jak i dostępnych aimbotów/wallhacków ?
Zmieniło się coś przez ten czas ?

Opublikowano

Racja cheaterów wogóle nie ma można powiedzieć, jeśli ktoś trafi w głowe to znaczy że ma cela! :D

Jeszcze czekać na nową mapę i lepszą optymalizacje.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Z tym że cziterów jest mało bym się nie zgodził. Wystarczy spojrzeć na hacker report na forum infestation .Codziennie po 20 tematów jak nie więcej .Od pb spotkałem ok 60-70 cheaterów .

Opublikowano

@Up

To żeś dowalił... Ten hacker report jest zapchany najczęściej fake -ami :) Jeśli spotkałeś ok. 60-70 cheaterów, to nie wiem kiedy to spotkałeś. Chyba jak to było BUM! na darmowe cheaty parę miesięcy temu :)

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Z tym że cziterów jest mało bym się nie zgodził. Wystarczy spojrzeć na hacker report na forum infestation .Codziennie po 20 tematów jak nie więcej .Od pb spotkałem ok 60-70 cheaterów .

Jeżeli uważasz że 60-70 cziterów to dużo na grę w którą gra taka duża ilość osób to pozdro.

Opublikowano

Pajax bo 20 tematów w których moderator banuje czitera więc jak nic nie wiesz to lepiej nie ośmieszaj się :) Reevo ja spotkałem tylu ale gdyby zliczyć wszystkich to pewno byłoby z 10k albo 20k cziterów :)

Opublikowano

2Pac8 skończ pieprzyć głupoty bo w dupie byłeś i gówno widziałes .

Co do tematu :

Ciężko jest teraz znaleść czitera , jak już coś to ludzie wykupują sobie te płatne cheaty .

Opublikowano

Wejdz na ruski serwer to drzewa to Ciebie od razu strzelaja a ostatnio spotkalem goscia ktoru przechodzil przez sciany ale byl tak slby ze go zabilem

Jeżeli chodzi o Rosję i serwery to tam wszystko jest dziwne (dziwni gracze/budynki/brzozy) , jeżeli chodzi o granie z cziterami to odradzam jakąkolwiek grę na serwerach rosji bo jest tam w uja cziterów itp

Opublikowano

nie da się zbanować "konkretnie". Ty jako gracz masz możliwość raportowania, a to jest za przeproszeniem o kant dupy, bo można zgłosić za byle co i bez powodu, a i tak twórcy nic nie zrobią. Z własnego doświadczenia wiem ile sypało się na mnie dziennie raportów jak grałem z klanem.

Kolejna sprawa nie polecam grać na ruskich serwerach. U nich czasami nie dość że voip nie działa na serwerach to i Fairfighta potrafią te skurczybyki wyłączyć i sobie latają jak chcą.

Podsumowując, haxów jest mnóstwo, pełno graczy mających esp. Dzielą się oni przeważnie na 2 kategorie: tacy którzy mają mnóstwo kont i jak zobaczą kogokolwiek na swoich cheatach to lecą odbijać. Tacy najprędzej wpadają. Druga kategoria to gracze, którzy mają espa, ale czają się jak przyczajony czajnik i używają haxów z głową tzn. nie odbijają wszystko co się rusza. Kolejni gracze to typy mające płatne haxy i przeważnie śmigają na no-clipach i aimbocie. Tych hardkorowych banują, a tych mniej nie. Na samym koncu gracze, którzy klonują sobie bronie. Ta gra nigdy tego nie ogarnie. Zresztą co tu wymagać od przedwojennego silnika gry i pb, który zadziałał tylko i wyłącznie na darmowe cheaty. Normalnie odechciewa mi się takiej gry jak wchodzę na serwer i dostaje obstrzał z dupy, potem loguje się i znów. Kiedyś spawny były w tym samym miejscu, więcej broni i takiego czegoś nie było, a teraz juz pograc spokojnie się nie da. Chyba, że się idzie w 3 osobowej obstawie.

Opublikowano

Co do cheaterów jest ich o wiele mniej nizeli 2 miesiące temu, lecz jednak są : /

polecam grac na serwerach amerykańskich tam podobno najmniej ich jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...