Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kod BoL auto lasthit

Kakarotto1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

--[[

simpleMinionMarker

v1.1

Written by Kilua

]]

function OnLoad()

minionTable = {}

for i = 0, objManager.maxObjects do

local obj = objManager:GetObject(i)

if obj ~= nil and obj.type ~= nil and obj.type == "obj_AI_Minion" then

table.insert(minionTable, obj)

end

end

PrintChat(" >> simple Minion Marker Loaded.")

end

function OnDraw()

for i,minionObject in ipairs(minionTable) do

if minionObject.dead == true or minionObject.team == myHero.team then

table.remove(minionTable, i)

i = i - 1

elseif minionObject ~= nil and myHero:GetDistance(minionObject) ~= nil and myHero:GetDistance(minionObject) < 1500 and minionObject.health ~= nil and minionObject.health <= myHero:CalcDamage(minionObject, myHero.addDamage+myHero.damage) and minionObject.visible ~= nil and minionObject.visible == true then

for g = 0, 6 do

DrawCircle(minionObject.x, minionObject.y, minionObject.z,80 + g,255255255)

end

end

end

end

function OnCreateObj(object)

if object ~= nil and object.type ~= nil and object.type == "obj_AI_Minion" then table.insert(minionTable, object) end

end

czy to jest własciwy kod do wyswietlenia kiedy moge zabic last hita ostatnim atakiem? czy cos takiego? jezeli nie prosze o podanie mi skryptu na to by postac lastchitowała samym auto atakiem.

Opublikowano

za dużo tych END tak mi się zdaje

właściwe masz tutaj :

pastebin.com/8Z5f2N5i

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

@up dzienki łap like xD

@edit. to jest na all czampy? czy tylko na danego :P bo bym chciał ze np nick miniona jest zamalowany jak bede go mogl zabic (jeszcze sprawdze i napisze czy to to xD) [Vet0ne ty jesteś adminem czy cos xD?]

Edit2 : nei o to mi chodzi :s chodzi mi o takie cos ze np. ide sobie zedem na solo i nie wiem kiedy walnac zeby zdobyc alasta (zed pierwszy przyszedł mi na mysl, nim sie łatwo lastchituje xD) i np kiedy mam walnac nad minionem pojawia sie np strzałka na niego i jak walne creepa to mam +20 golda xD

Opublikowano

Ten skrypt co dałeś działa na zasadzie, że podświetla ci miniona którego z lasthituejsz gdy uderzysz. I działa na wszystkich postaciach

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Nie pokazuje się strzałka tylko podświetla miniona na (bodajże) niebiesko i wtedy możesz last hitować.

PS Poćwicz ortografie. Czytać się tego nie da.

Opublikowano

ten który ci dałem działa na zasadzie ''uderz a zabijesz"

podswietla creepa na jakby jasno niebiesko którego zabijesz używając Auto Ataku

niestety auto last farmienie jest dostępne, lecz tylko w gotowych skryptach na postacie

np. w glory ryze masz auto farme Q jak i AA

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

@up przepraszam staram sie jak najdokładniej dotykowy telefon + net to nie jest ciekawe rozwiązanie

topic; @2up zaraz sprawdze. sekundę (nie widziałem nic takiego.

@up powtarzam ze nie gram ryze xD, juz sprawdzam czy działa to co mi podałas.

Nie dizała neisttety, miniony sa normalne (nic sie nie podkrasla ani itp.) , wszystkie opcje skryptu on

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...