Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

Chce zalozyc server hostowany ale niewiem na jakim do konca hostingu. Myslalem o hoscie ownserver.pl ale jedni mowia ze sa lagi straszne inni ze dziala im poprawnie.Nie mam pojecia co wybrac. Doradcie mi co sadzcie o tym hoscie czy jest dobry?.

Chcialbym jeszce dowiedziec sie informacji o stanie serverow z firmy enderchest.pl, fiberhost.pl craftshell.pl i pixelteam.pl co wy o nich rowniez sadzicie.

Jesli macie jakies inne propopozycje hostingow dobrych piszcie w temacie

Opublikowano

Ja mam dla Ciebie propozycję.

yCraft.pl

+ cena

+ RAM

+ sloty

+ profesjonalizm

+ stawki SMS

+ pomoc

+ konfiguracja pluginów (GM yCraft wbija do Ciebie nawet na serwer)

+ facebook fanpage (kontakt)

+ email (kontakt)

+ GG (kontakt)

+ długa obsługa (sam mam tam serwer rok)

+ brak jakichkolwiek lagów

+ bardzo dobre maszyny

Opublikowano

No więc tak.

Polecam Ci fiberhost.pl aktualnie firma która podbija rynek razem z csrv.

Pakiet ICE który ma 100 MB per slot w lokalizacji Polskiej ( sprintdatacenter.pl ) to koszt 1.45 PLN !

Albo coś z Francji to łap kod rabatowy -45% "FRANCJA" wystarczy wpisać przy zamówieniu.

Polecam :)

FIBERHOST.PL

Opublikowano

@up fiberhost.pl to DNO sam mialem tam serv. co pare dni wylaczali mi server na 2 dni i pisali potem przepraszamy ale nam maszyny upadly

ja osobiscie polecam Ownserver.pl Wszystko tam jest opisane na nich stronie ja moge dodac tylko ze servery daja polskie a nie Francuskie ...

Opublikowano

@up fiberhost.pl to DNO sam mialem tam serv. co pare dni wylaczali mi server na 2 dni i pisali potem przepraszamy ale nam maszyny upadly po cichu wam zmienjszają ram kolega ma tam znajomego co pracuje tam i opowiadał mu po 3. podobno to nie firma tylko krzak :)

ja osobiscie polecam Ownserver.pl Wszystko tam jest opisane na nich stronie ja moge dodac tylko ze servery daja polskie a nie Francuskie ...

Dnem to jesteś Ty. Przedstaw dowody to będziemy gadać.

Opublikowano

a da sie na ownserver zmienic wartos doladowan smsow jakos bo duze stawki sa? a co myslicie jeszce o hostingu ycraft. bo na ownserver mialem zalozyc ale niektorzy mowia ze to zly host niekotorzy ze dobry sam niewiem.

na craftserve zalozylbym ale drogo jest strasznie

czekam na dalsze odpowiedzi w sprawie dorady

Potrzebny mi poprostu dobry host ktory utrzyma serwer 40 slotowy

Opublikowano

@up fiberhost.pl to DNO sam mialem tam serv. co pare dni wylaczali mi server na 2 dni i pisali potem przepraszamy ale nam maszyny upadly po cichu wam zmienjszają ram kolega ma tam znajomego co pracuje tam i opowiadał mu po 3. podobno to nie firma tylko krzak :)

Krzak?

https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/SearchDetails.aspx?Id=aa9c0586-5cce-4ce2-b4a0-0bd9aa0dc5fa

Z tego co tutaj widzę to fiberhost jest firmą legalną ;)

Nie wiem dlaczego tak piszesz o tej firmie ich usługi są na pewno dobre.

Co do tematu to polecam fiberhost.pl

92141159963192742995.png

Opublikowano

na fiberhost slot jest za 0,99 groszy czy to jakas nastepna sciema i naciaganie ?Dajcie mi przyklad gdzie jest na fiberhost taka oferta

Opublikowano

Polecam ci Pukawka.pl lub MaxCraft.pl (jedno i to samo) Profesjonalna pomoc dużo dodatków (mozliwość kupienia serwera w chmurze) !

Witam siec serwerów ,, Garnizon ''
Potrzebuje Budowniczego do zbudowanie
lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie
jezeli dobrze sie wywiąże awansuje na Administratora

Kontakt oczywiście: Skype: obalacz lub PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...