Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BOL? trzeba płacić?

Kakarotto1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... o zdrowie oczywiście NIE pytam... Chcę się zalogować do BoLa a wyskakuje mi ze wpisuje "Failed Login" czyzby bol stał się płatny? bo z mich informacji wynika ze jest darmowy.

Nawet znalazłem pare ciekawych wypowiedzi na forum bola:

ze darmowy:

http://botoflegends.com/forum/topic/1567-vip-vs-standard/

jak sie zalogowac itp (robię tak samo):

http://botoflegends.com/forum/topic/1924-tutorial-how-to-runuse-bol-studio-for-complete-beginners-by-jo2soy1/

Opublikowano

może coś stało ci się z kontem? caps lock, czy coś

napewno coś źle robisz gdyż mi działa normalnie (tzn. logować się loguje, natomiast czy dziala to nie wiem bo nie używam(ryzem wszystkiego niewygrasz))

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Mi wyskakuje failed download :/ zapory wyłaczone net framework 4 i dalej lipa pomoże ktoś?

uruchom jako administrator

Opublikowano

może coś stało ci się z kontem? caps lock, czy coś

napewno coś źle robisz gdyż mi działa normalnie (tzn. logować się loguje, natomiast czy dziala to nie wiem bo nie używam(ryzem wszystkiego niewygrasz))

nie zeby ryzem ;p bo nim nie gram xD, chce na last hity na ranki na adc :P

@edit. zrobie nowe konto. i napisze post.

Opublikowano

W uruchom dajesz %appdata% usuwasz folder BoL, usuwasz całego BoLa z twojego dysku, ściągasz od nowa ze strony, robisz nowe konto i działa.

Opublikowano

Dalej lipa :/ ten sam błąd

usuń folder BoLa, przeczyść kompa CCleanerem i pobierz od nowa

ja miałem jakiś błąd i musiałem tak robić, może pomoże

Opublikowano

dalej failde login :/ kurcze czemu? (muszę miec lola odpalonego jak sie loguje? czy nie? opsizcie procedure jak sie logujecie)

@ edit juz czyszcze clenem, zaraz napisze

@edit 2 dalej to samo, wyczysciełem (przed czyszczeniem usunołem bola) i dalej failed login.

Opublikowano

Wywalony każdy plik bol z kompa w app data nic od bola niebyło przeczyszczone ccleanerem nowy bol nowe konto i dupa :(

@edit A dlaczego mi sie niestworzył plik bola w appdata?

Dodam ze jak wrzuce bol.dll do którego dajecie linka i klikne boll studio to jego waga zmienia sie spowrotem na 4710kb a ten wasz waży 4852 czyli tak jak by sie aktualizuje folder ale nie aktualizuje sie bol studio po właczeniu ;/

@edit 2

Zaznaczylem na bol.dll tylko do odczytu i waga pliku sie niezmienia ale nadal jest failed to download

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...