Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Baza danych pandora

Zenon1966

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wczoraj pewien anonimowy uzytkownik umiescil 2tysiace loginow i hasel graczy pandory.Niestety byly to same postacie do 30 lvl.(Sprawdzilem okolo kilkuset).Napisal,ze jest taka mozliwosc aby wrzucil cala baze.Nadal aktualne?

Opublikowano

Ja mam baze z 4k kontami, wal na PW jak coś.. sam wyłapałem 2x 150lvl, 231 i jeszcze jakies +/- 120 ;)

xfbf.png

Jeżeli szukasz GM lub Grafika na swój serwer Metin2 to pisz smiało na pw.

Opublikowano

może ktoś napisać jak z tego korzystać ? Bo mi cały czas że albo konto nie istnieje albo że nieprawidłowe hasło , na pewno się jakoś odwdzięcze

/edit

już wiem :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem?? Daj +. Nie pomogłem?? Też daj;P

Opublikowano

@up wbiłeś na konto ?:OO

Jak tak to powiedz w jaki sposób , bo ja encrpytuje hasła ale za nic żaden encrypter md5 nie może odszyfrować:/

Opublikowano

Forma to login:pass w hashu MYSQL 5.

Jesli nie posiadacie decrypterów to:

1. Wchodzicie tu insidepro.com/hashes.php

2. Wpisujecie hasło np. kuba2000

3. Szukacie tabeli MYSQL5 i kopiujecie hash (dla kuba2000 = *1310AA21D3772CFA45CB5BCEFACA5A2D51BFCE89)

4. W notatniku ten hash do ktorych kont jest przypisany (bez *)

5. Baza jest publiczna wiec czesc kont bedzie pusta :)

Odradzam gre na tym serwerze, bo gnije już od roku.

Opublikowano

To nie jest md5, bo tamte ciągi znaków mają 40liter/cyfr, a MD5 ma 32 chyba :P Ale kij, nie znam się na tym.

Sam wyłowiłem stamtąd kilka kont, ale nie mam clienta Pandory, chyba nawet nie będę używał. Ale jak ktoś chce to piszcie PW, tylko nie wiem jakie lvle to są, i czy są tam jakieś postacie.

PS:

TAM JEST MOJE STARE KONTO :O

edit:

ja tam wklejałem te hashe do google i kilka razy mi się udało podejrzeć hasło xD up już tam coś wyjaśniał ale ja nie kapuje bo jestem głupi

Opublikowano

@GallAnonim

Kilka 80 lvlów

Możecie mi wierzyć lub nie, ale jeżeli chodzi o eq to osobiście niczego nie ruszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...