Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] Ultimete skin

Ding Dong Man

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie fajnie, że do Udyra ultimate. Sam go zakupie :) Tylko szkoda, bo teraz pewnie będzie wszędzie udyr z tym skinem :/ Nie będę mógł nim już grać :C

Opublikowano

3200rp a w pierwszym tygodniu 50%taniej

raczej na 100% Zakupie gdyż każdy mój mecz 1vs1 jest właśnie tym niedocenianym bohaterem

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Jestem ciekaw gdzie teraz są ludzie którzy pisali że to nie będzie ultimate skin do udyra.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Wszystko fajnie, pięknie, ale dlaczego ostatnie postacie są podobne do siebie? Graves, Draven, Darius... Nic nowego -,-

Fajne animacje, aczkolwiek myślałam, że Feniksa jakoś lepiej zmontują ;p

Opublikowano

Skin na filmie nie jest pokazany w pelnej okazalości, pewnie riot jeszcze nie dokończył ale wygład skili jak beda już na wymaksowane ma sie zmieniac

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

Skin zaiste zajebisty i piękny, tylko mało ultimate w tym ultimate w porównaniu z takim Ez'em. Tak czy siak instabuy.

Gdy jego skill po uzyskaniu 5 lvl'a będzie zmieniać wygląd. Podobno na filmie tego nie pokazano ale chyba już jest na PBE więc możecie sprawdzić. !

PMK3yt4.png

Opublikowano

Mimo, że ten temat był pierwszy, to ten jest bardziej przejrzysty, dlatego też zapraszam tam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...