Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ymyt2 - Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Od paru tygodni grałem w ymyt2. Dorobiłem się woja body 89 lvl Pro Eq itp. Gdy dziś nagle wywaliło mnie z serwera. Potem jak próbowałem na woja wejść od razu wywalało, spróbowałem na 2 postać sure, weszło normalnie. Spytałem się kumpla i on mi powiedział że pewnie za dużo czasu gram ( on na zzyt2 grał jakieś 1700min i miał podobnie jak ja) . Gram już 2500min i mam pytanie czy to już koniec mojej gry na wojowniku ? Czy już nie będę miał szans przenieść chociaż EQ (nie wspominając o yangach 1,4kkk) ?

Opublikowano

Cześć! Od paru tygodni grałem w ymyt2. Dorobiłem się woja body 89 lvl Pro Eq itp. Gdy dziś nagle wywaliło mnie z serwera. Potem jak próbowałem na woja wejść od razu wywalało, spróbowałem na 2 postać sure, weszło normalnie. Spytałem się kumpla i on mi powiedział że pewnie za dużo czasu gram ( on na zzyt2 grał jakieś 1700min i miał podobnie jak ja) . Gram już 2500min i mam pytanie czy to już koniec mojej gry na wojowniku ? Czy już nie będę miał szans przenieść chociaż EQ (nie wspominając o yangach 1,4kkk) ?

Mi się wydaję, że cie w konia robi ...

Chyba, że żółtki zainwestowali w skrypty ...

A tak w ogóle, to nie wiem, czy mają dostęp do info o czasie gry ...

Na 60% zbugowałeś się na jakieś mapce, i tyle ;p

Może nie długo będzie jakiś restart ;]

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Możliwe bo teraz miałem Boga jeszcze a szukałem stalki bo już kase miałem i w (z jinno jestem) jinno nie było u czerwonych tez i jak przeteleportowałem się do m1 żółtków to mnie wywaliło, a jak sie zbugowało to co robić?

Opublikowano

Możliwe bo teraz miałem Boga jeszcze a szukałem stalki bo już kase miałem i w (z jinno jestem) jinno nie było u czerwonych tez i jak przeteleportowałem się do m1 żółtków to mnie wywaliło, a jak sie zbugowało to co robić?

No nie wiem ...

Szukałem na stronce, i nie ma powrotu do miasta, tak jak na newlongju ... :D

Może pomoże reset, tylko to zostaje ...

I jeszcze ... napisanie do Chińczyków !

Odrazu mówię:

To jest ukryta treść, proszę

Inaczej się nie dogadasz, chyba że znają angielski :D

PS: Znalazłem takie cuś:

Obsługa klienta QQ: 896071247

Uczestnicy wymiany grup: 95758344

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

haha . nieźle cie kumpel wkreca ; ) masz zbugowana postac albo moze ip sie zmienilo i masz zle spol ; P

A pomoże wbijanie na serva przez chińskiego launchera?

Opublikowano

A pomoże wbijanie na serva przez chińskiego launchera?

W grze dowiedziałem się ze bug jest na all mapach nie ma tylko w m1 i m2