Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Kołobrzeg

Kulfix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przeglądając to forum zauważyłem, że wiele osób zamierza zawitać w te wakacje do mojego zacnego miasta.

Przez cały okres wakacyjny jestem skazany na samotne siedzenie tu jak czopek w tyłku, więc wpadłem na taki mały, niecny plan.

Moja propozycja brzmi następująco:

Osoby zainteresowane proszę o napisanie w odpowiedzi:

• datę swojego przyjazdu
  • na jak długo mają zamiar zostać
  • koniecznie swojego wieku. (żebym młodzieży nie musiał rozpijać bo to grzech, o!)

Jeśli zbierze się grupka forumowiczów niewykluczone, że uda nam sie zorganizować mały "zlot" czyt. ognisko/grilla/jakieś piwo/cokolwiek nam przyjdzie do głowy. Później można to jakoś ładnie udokumentować i umieścić w formie relacji gdzieś na łamach forum :rolleyes:

Czekam na Wasze odpowiedzi i do zobaczenia B)

Opublikowano

Również mieszkam w Kołobrzegu, więc jeśli byłoby jakieś spotkanie tego typu to mógłbym wpaść. :)

Oczywiście wszystko zależy od terminu

@ wiek 16, napije się najwyżej kubusia, zjem kiełbaskę :unsure: a co mi tam! Skoro stawiasz ^_^

Opublikowano

Boooze :D

czy Wy musicie wszystko tak doslownie traktowac? ;>

@Updater

Z tym stawianiem to sie tak nie rozpedzaj ;D
Starego Kulfixa chcesz na koszta narazac?

Opublikowano

@ ref

Widze, że frekwencja przerosła moje najśmielsze oczekiwania... trudno ;)

Opublikowano

@up
Low IQ trollom podziekujemy. Jeśli chcesz mnie dissować musisz się bardziej postarać.

Poszedł raporcik...

Opublikowano

prawda boli

Musisz się jeszcze trochę postarać. Wysil się człowieku i wytęż tą mózgownicę (pewnie jakąś tam masz bo zarejestrowałeś się na forum a do pokonania captchy trzeba mieć przynajmiej IQ mrówki). Czekam na wyżyny Twoich możliwości! Tylko się nie przegrzej myśląc. Wymyśl najlepszy diss jaki masz i pokaż na co Cię stać. Rzucam Ci wyzwanie ograniczony człowieku ;-)

@topic:

Dla 3 osób nie opłaca się raczej nic organizować :-)

Jeśli znajdą się kolejni chętni wiecie gdzie mnie szukać.

Opublikowano

Musisz się jeszcze trochę postarać. Wysil się człowieku i wytęż tą mózgownicę (pewnie jakąś tam masz bo zarejestrowałeś się na forum a do pokonania captchy trzeba mieć przynajmiej IQ mrówki). Czekam na wyżyny Twoich możliwości! Tylko się nie przegrzej myśląc. Wymyśl najlepszy diss jaki masz i pokaż na co Cię stać. Rzucam Ci wyzwanie ograniczony człowieku ;-)

@topic:

Dla 3 osób nie opłaca się raczej nic organizować :-)

Jeśli znajdą się kolejni chętni wiecie gdzie mnie szukać.

muahahahahahahaha

Opublikowano

Ja w środę jadę do ustronia morskiego na około tydzień :P
Do kołobrzegu będę zaglądał ale do portu, molo, latarnie itp :)

Więc raczej z wami się nie spotkam hehe.

Może za 2-3 lata :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...