Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Jakieś ciekawe mody

Ponurak145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znacie może jakieś ciekawe mody do minecrafta? mogą być zarówno łatwe jak i ciężkie w postaci potworków lubię szczególnie takie co trza rozpracowywać a mało o nich w necie może też wam w ten sposób pomoge bo bardzo szybko mi przychodzi takie rozwiązywanie co i jak więc też jakbyście mieli jakieś pytania odnośnie modów Miilenaria Divine RPG Lion king (bez outlandu) to chętnie pomogę może i jakieś inne ;D

Opublikowano

Więc jest pełno ciekawych modów, zależy kto co lubi w Minecrafcie, jedyni lubią przygody inni bardziej techniczne mody, polecę troszkę ich :

Mody pod przygodę :

- More Dungeons

- BattleTowers

- Goblins

Mody techniczne :

- Buildcraft

- IndustrialCraft2

- Forestry

Opublikowano

zeppelin już widziałem tak jest fajny a co do pierwszego to akurat nie widziałem ich na pewno wypróbuje dzięki jak macie jeszcze inne ciekawe też podawajcie ;D ja właśnie takie głównie mody przygodowe

Gość michal12386
Opublikowano

to masz w zamian poproszę limit like'ow :

more explosives mod - więcej rodzai tnt bomb

-redstone mod (fajne dla mistrzów mechanizmów):

-torrnado mod

-turrent robot mod :

-mo creatures :

-more creepers :

-car mod

-mini block's mod :

Opublikowano

Tak jak u góry tylko jakby co Legenda Notcha jest modem samodzielnym (nie działa z żadnym innym modem)

Ciekawe mody (według mnie przygodowe)

-Dungeon Pack albo better dungeons

-Highlands

-Custrom NPC (Własne NPC oraz dodaje wiele bardzo wiele itemów :D )

-More Swords (To nie jest przygodowy tak jak Custrom NPC ale dodaje ciekawe miecze)

Jeżeli pomogłem naciśnij "Lubie to" :D

Opublikowano

oo ciekawe mody w władcy pierścienia właśnie teraz gram i nie moge rozpracować craftu orc ale z czasem może mi się uda dzięki z pewnością zobacze a szczególnie More Swords :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...