Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacje czas zacząć! ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gratulacje dla wszystkich, lekko zdziwiłem się tylko po Naiko, krótko krótko, ludzie nawet po xx miesięcy na moderatorze zasuwają, ale tego nikt nie zmieni.

Oby tylko im szajba nie odbiła jak niektórym :)

Opublikowano

comment_8UFqWCaVYm3nDND1boTFYUmhreZpF4KS

Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać. ;p

#topic

Gz, ciekawe jakie będą jutrzejsze newsy :)

PS: Makin! Już 27 dzisiaj :<

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Seldek prima aprillis jest 1kwietnia, a nie 27 czerwca.

Wszystkie 3osoby ktore awansowaly nie powinny miec jeszcze gm'a :), jest o wiele wiecej osob ktore zasluguja na to (Majkel) Anonymous czy LordHades. Przykro mi, totalny blad administracji :(.

PS: Nie mam zadnych sciskow dupy, poprostu z tego forum robi sie raj dla kobiet :(.

Ok, poczekamy, zobaczymy, nie ma co spinac dupy :).

sstwc.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie mam racji podobnie jak, to było z Thingsem.

Opublikowano

Seldek prima aprillis jest 1kwietnia, a nie 27 czerwca.

Wszystkie 3osoby ktore awansowaly nie powinny miec jeszcze gm'a :), jest o wiele wiecej osob ktore zasluguja na to (Majkel) Anonymous czy LordHades. Przykro mi, totalny blad administracji :(.

PS: Nie mam zadnych sciskow dupy, poprostu z tego forum robi sie raj dla kobiet :(.

Czas pokaże co się stanie. Nikt tutaj nie jest mędrcem. Było wielu kandydatów, jednak padły takie, a nie inne decyzje. Zobaczymy :-)

Opublikowano

Zapewne tutaj chodzi też o zaufanie do ludzi, a komu innemu bardziej zaufać administracja niż Naiko?

Kiedys byly inne czasy i to by nie przeszlo :D.

Czas pokaże co się stanie. Nikt tutaj nie jest mędrcem. Było wielu kandydatów, jednak padły takie, a nie inne decyzje. Zobaczymy :-)

Nikt nie jest medrcem to fakt, jednakze sa lepsi kandydaci, sam nawet o tym wiesz. Kiedys ktos z 600postami na gm'a to by nie przeszlo, ledwo na kida to starczalo :).

sstwc.jpg

Opublikowano

Beka :D
tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif

a tak na serio
GZ i czekam na jutrzejszego news'a :D

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Też myślę, że to przegięcie.

Też myślę, że to przegięcie.

Seldek i Makin czy to jest zart ten new ten z Global ktory ma 600 postow to jest nie dopuszczenie Adminow tego forum uwazajcie co robicie bo niszczycie Mpc

1e396bf44ece53269aad4a2bb7ef3cfe.jpg?132

Opublikowano

Całe te forum mnie zaczyna śmieszyć wchodzę tutaj tylko po to, by zobaczyć jakie skromne zaplecze za głową ma administracja.

To ciekawe, że teraz dostaję się za napisanie 600 postów globala. Nie dawno było podobnie z kidem do LoL'a, zero udziału w rozwijanie się działu i kid.

Kiedyś to trzeba było się narobić, aby dostać kida, moda, a co dopiero globala. WoW!

A teraz damy dupy adminowi przez GG lub skypa. Do tego zdjęcie cycków i jest global.

Może niektórych adminów przekonuję kasa, ale zapewne wszyscy lecą na cycki ^^

Opublikowano

Tylko ja nie rozumiem hejtu na farexa?

Nie ma gm'a to go cisna :D

EDIT@

Wydaje mi sie ze z Naiko to jakis zart, Miyoshi jest dobrym moderatorem ale o pol roku za wczesnie, a CvS to CvS, nie znam typa.

sstwc.jpg

Opublikowano

Pamiętam akcję jak miałem 1,5k postów to mnie na kida nie chcieli bo mało było ;o

w sumie dalej mnie nie chcą

Dobrze będzie, zauważcie to że kobietom łatwiej zaufać, właśnie co to Naiko byłbym bardziej skory niż do Miyoshi, strasznie rozwydrzona kobieta z niej, mało kto za nią przepada, natomiast Naiko jak najbardziej.

Zresztą o czym my gadamy, była akcja z kidmodką lola, ucichło już tak samo i po tym będzie :)

Opublikowano

Kiedys byly inne czasy i to by nie przeszlo :D.

Nikt nie jest medrcem to fakt, jednakze sa lepsi kandydaci, sam nawet o tym wiesz. Kiedys ktos z 600postami na gm'a to by nie przeszlo, ledwo na kida to starczalo :).

A ile ja mam postów? :-)

Opublikowano

Dzięki za wyróżnienie i wiem, że nie wypada takich postów tutaj wypisywać, ale w inny sposób chyba z moim żądaniem (aka prośbą) do Was nie dotrę. Z tego miejsca uprzejmie proszę administrację o zdjęcie nadanej mi rangi. Nie wyrażałam chęci jej otrzymania ani nie spodziewałam się tego. Wystarczająca i satysfakcjonująca jest dla mnie praca na stanowisku moderatora. Uważam, że na forum jest mnóstwo osób, które się do tego bardziej nadają i mają zarazem większy staż. Nie wydaje mi się bym to ja na chwile obecną była odpowiednią osobą.

#don't care

Opublikowano

Pamiętam akcję jak miałem 1,5k postów to mnie na kida nie chcieli bo mało było ;o

w sumie dalej mnie nie chcą

Dobrze będzie, zauważcie to że kobietom łatwiej zaufać, właśnie co to Naiko byłbym bardziej skory niż do Miyoshi, strasznie rozwydrzona kobieta z niej, mało kto za nią przepada, natomiast Naiko jak najbardziej.

Zresztą o czym my gadamy, była akcja z kidmodką lola, ucichło już tak samo i po tym będzie :)

Ja rozwydrzona? ;o Nie znasz mnie, więc proszę Cię nie oceniaj.

Seldek najlepszym przykładem na to, że liczy się jakoś, a nie ilość. ;-)

Opublikowano

Ty to co innego, kiedys byles adminem i poprostu wrociles na swoje stanowisko. Po za tym ty jestes wyjatkiem .

sstwc.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...