Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot of Legends, ban ?

Cambert.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pewien dylemat, a mianowicie do programu "BoL Studio".

Nasuwa mi się pytanie czy można za to wyłapać bana.

Szukałem informacji natomiast tego, raz mówią że nie dostaje się ,a drugi że tak.

Pozdrawiam,

Cambert

YLzOXFh.png

Opublikowano

Witam,

mam pewien dylemat, a mianowicie do programu "BoL Studio".

Nasuwa mi się pytanie czy można za to wyłapać bana.

Szukałem informacji natomiast tego, raz mówią że nie dostaje się ,a drugi że tak.

Pozdrawiam,

Cambert

Jeżeli kilka osób cię zreportuje, i napiszą w szczegółach, że używasz tego bota czy cuś, mogą to sprawdzić i możesz dostać bana, ale jeszcze nigdy nie słyszałem, aby ktoś za to wyłapał bana. Lecz ja wolę nie ryzykować :)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Nie, BOL jest w 100% bezpieczny dopkóki nie używasz skryptów typu GoldHack, i innych exploitów. Wtedy można dostać perma, ale nie tyle co za BOLa, a za exploity. Nie słuchaj płaczków co twierdzą, że są za to bany, bo oni po prostu straszą innych żeby nie używali. Do LOLa są hacki od dawna, czas się pogodzić w końcu z tym, i polecałbym przeczytać nazwę forum ^^

Jeżeli kilka osób cię zreportuje, i napiszą w szczegółach, że używasz tego bota czy cuś, mogą to sprawdzić i możesz dostać bana, ale jeszcze nigdy nie słyszałem, aby ktoś za to wyłapał bana. Lecz ja wolę nie ryzykować :)

G. prawda, żadna firma by nie rozpatrywała pojedyńczych przypadków, od takich rzeczy są antihacki i skrypty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...