Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Teleport

Raen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Kolejny temacik z szybką odpowiedzią. Da radę jakoś sobie przerwać teleport? Oprócz tego, że enemy (Ew. knock od nashora) mi może przerwać bo to wiem, ale czy sam sobie mogę jakoś przerwać?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Możesz np. E shena.

Patrz co na wiki znalazłem ;3

A teleport can also be cancelled by the caster itself by activating the
spell again, but doing so will put the spell on a 180 second cooldown
(as opposed to the full 300 second cooldown).

652601399840421198520.png

Opublikowano

To, że enemy może mi przerwać to wiem. Sprawdzałem przed chwilą i działa i z tego rozumiem, że jak sam sobie przerywam to cooldown jest dalej na 300 sec?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ogólnie z tego tekstu wynika że jak przerwiesz i nie tepniesz się to 180s, a nie 300s. No, a teleport możesz przerwać ponownie go castując że tak powiem.

Opublikowano

@Up'y Wiem to wszystko itp. Tylko chodzi oto, że jak go sam przerywam to jest cooldown 300 sec a niby powinno być 180 więc jak to niby jest? >.< Czytajcie to co pisze...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

@Up'y Wiem to wszystko itp. Tylko chodzi oto, że jak go sam przerywam to jest cooldown 300 sec a niby powinno być 180 więc jak to niby jest? >.< Czytajcie to co pisze...

Jeśli przerwiesz klikając powownie na teleport to jest 180 sec, jeśli przerwiesz np. E shena lub przeciwnik ci przerwie to jest pełny.

Opublikowano

@Up No właśnie nie, jest zupełnie na odwrót :> Jak enemy ci przerwie to masz 180 sec a jak ja sobie sam to 300 sec

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Raen, dnia 27 Cze 2013 - 00:14, napisał:

@Up No właśnie nie, jest zupełnie na odwrót :> Jak enemy ci przerwie to masz 180 sec a jak ja sobie sam to 300 sec

Nie prawda, sprawdzałem specjalnie dla ciebie na costumie.

Tzn. to przerywanie za pomocą kliknięcia po raz kolejny tp.

Opublikowano

Nie prawda, sprawdzałem specjalnie dla ciebie na costumie.

Tzn. to przerywanie za pomocą kliknięcia po raz kolejny tp.

No to ja jutro też jeszcze sprawdzę i dam edita bo dzisiaj mi się już nie chce ;]

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Sprawdziłem i jest wszystko tak jak powinno być. 180 sec jak przerwe teleport, wcześniej musiałem coś źle policzyć. Anyway już wszystko wiem, temat można zamknąć. ^^

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...