Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zwrot

RockYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Proszę o pomoc, ponieważ dokonałem błędu i kupiłem zestaw Aatrox + skin za 1400 RP. Wiem że jest możliwość zwrotu, w momencie gdy nie ma się żetonów jeśli się napisze do supportu. Pomóżcie co mam napisać do supportu. Będę pisał do angielskiego support bo lepiej się zajmują graczami, jaka jest w ogóle szansa na zwrot ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Straszna szkoda... przydało by się strasznie teraz mi go zwrócić. Kiedyś czytałem że jesli dobrze się napisze i trafi na kogoś miłego jest taka szansa.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Straszna szkoda... przydało by się strasznie teraz mi go zwrócić. Kiedyś czytałem że jesli dobrze się napisze i trafi na kogoś miłego jest taka szansa.

Nie dają, próbowałem już kilka razy :

Na początku nowego systemu zwrotów dawali czasami ale to rzadko.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Straszna szkoda. Wielkie dzięki za wyjaśnienie :)
@edit

A co jeśli kupiłem Trundle 2 tyg. przed reworkiem i TERAZ chciałbym ubiegać się o jego zwrot, mogli by przyznać ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Spróbuj. Ale zwracają do miesiąca raczej + Trundle dostał tylko VU i jakieś tam buffki ale nie to co Sejuani gdzie zmienili pasywke, działanie ulti i W.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...