Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Spolszczone Factions (Nie do końca) (/f dodaj)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DO ZAMKNIECIA

Factions by Lex6555 V.1.0

Cześć chciałbym wam dać factions lecz nie jest do konca spolszczone tylko komendy:
/f Autoclaim-/f Autoosiedlanie
/f Claim-/f Osiedl
/f create -/f zaloz

/f descrioption - /f opis
/f disband - /f rozwiaz

/f home - /f siedziba

/f invite - /f dodaj

/f join - /f dolacz

/f kick - /f wyrzuc

/f sethome - /f ustaw siedzibe

/f map - /f mapa

Jeśli podoba sie daj like jeśli nie to powiedz co sie nie podoba a poprawie.

Factions by Lex6555 V.2.0

Zmiany

Zamiana z /f na /g

Spolszczone w 100%

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Nie lepiej usunac przedrostek /f ? zostawic samo /zaloz <nazwa>

itp

usune ;)

W nowej aktualizacji

ref!

Dodane V.2.0

Do MODERATOROW: !!!!!

Moge prosic zmiane tematu na [DL] Factions [spolszczone 100%] [/g dodaj]

ref

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Kilka bardzo ważnych uwaga dla autora owego tematu:

1. Nie jest to twój plugin żebyś mógł sobie nazywać plugin "FactionByLex6555" ponieważ ty tylko ukradłeś spoleszczenie"

2. Chciałbym żebyś wyjaśnił ową systułację

2013-06-28 18:55:24 [INFO] [Factions] Enabling Factions v1.6.9.3.PL.by PiterTiVi
2013-06-28 18:55:24 [INFO] [Factions v1.6.9.3.PL.by PiterTiVi] === WLACZAM SIE ===
2013-06-28 18:55:24 [INFO] [Factions v1.6.9.3.PL.by PiterTiVi] Loading board from disk

Czemu tu jest napisane jak byk że jest to spolszczenie "by PiterTiVI" ? Kolejny plagiat?

3. Jest to wersja 1.6.9.3 która nie jest kompatybilna z 1.5.2 przez co serwer jest zawalany masą błędów.

Moderator powinien jak najszybciej zamknąć ten temat oraz nałożyć kare dla autora postu.

Opublikowano

Kilka bardzo ważnych uwaga dla autora owego tematu:

1. Nie jest to twój plugin żebyś mógł sobie nazywać plugin "FactionByLex6555" ponieważ ty tylko ukradłeś spoleszczenie"

2. Chciałbym żebyś wyjaśnił ową systułację

2013-06-28 18:55:24 [INFO] [Factions] Enabling Factions v1.6.9.3.PL.by PiterTiVi
2013-06-28 18:55:24 [INFO] [Factions v1.6.9.3.PL.by PiterTiVi] === WLACZAM SIE ===
2013-06-28 18:55:24 [INFO] [Factions v1.6.9.3.PL.by PiterTiVi] Loading board from disk

Czemu tu jest napisane jak byk że jest to spolszczenie "by PiterTiVI" ? Kolejny plagiat?

3. Jest to wersja 1.6.9.3 która nie jest kompatybilna z 1.5.2 przez co serwer jest zawalany masą błędów.

Moderator powinien jak najszybciej zamknąć ten temat oraz nałożyć kare dla autora postu.

1. To nie plagiat

2. Ciekawe niby z czego plagiat

3. Moze byc wiele bledow bo to moje 1 spolszczenie w programie

4. ja to robie z moim kolega jak chcesz moge cie z nim skataktowac i on mi all wytlumaczyl wiec. ja tylko spolszczalem i wrzucilem ten temat ..

5. On mi pomogl jeszcze z pl. OtherDrops i kazdy tez pisze ze to plagiat.. nwm na prawde bo razem gadalismy na skype i on mi podpowaiadal

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Jeśli chcesz to dzisiaj lub jutro mogę Ci udostępnić już wpełni spolszczone Factions. /g zaloz itp itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...