Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Lagi

zarraki666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam was nie gralem w wr z 1 rok mam pytanie dalej sa takie lagi jak były?? a i czy premium jest i jakie bronie sa za free co kiedys byly premium i slyszalem o nx cash i jak se chce zarobic za free robic te reklamy ale niestety jak zmieni ip programem hide my ip na np. usa to jak klikam reklame to pisze cos tam ze zablokowana jak zrobic zeby normalnie mozna bylo zarobic a jak wam sie udaje ti prosze o nazwe programu doz miany ip moze tn program lipny ? nie wiem piszczcie!!! za kazda odp +++++

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To zaczynamy ;) laggi sa mniejsze ale są;) co do hackerów jest ich coraz mnie poniewać co tydzień są masbanny i liczba hackerów spada;p. Tak premium jest tylko gold ;) za 10k nx jak dobrze pamiętam na 30 dni najtańsza. Co do reklam nie da się ich robić po pare razy zrobisz raz i już danej reklamy nie możesz zrobić..zmiana ip nie pomoże bo tak jak mówisz reklamy zostaną zablokowane;p. A i tak ps za zmienne ip są banny ;). Pozdrawiam

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Dodam od siebie wszystko.

Hackerzy - na pewno mniejsza ilość niż za czasów G1, lecz co wejdziesz na jakiś room to i tak go spotkasz... taka gra jest non-sensowna...

Lagi - przydzielono za czasów nexona serwery do poszczególnych regionów, nie ma co na nie narzekać, jest w porządku ;-)

Premium - wycofali bronze, silver... wycofali dniówki 3,7,10 - pozostało premium gold na 30 dni.

Bronie nx za free, wprowadzili więcej broni ale zazwyczaj za nx.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...