Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem/Pytanie] Konto w DarkOrbit.pl

michal9892

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam/miałem konto na serwerze PL3 i Problem polega na :

* Wchodzę na strone darkorbit.pl

* Wpisuje login i hasło i wybieram serwer PL3

* I mnie przekierowuje z powrotem na strone darkorbit.pl co muszę znów wpisać login i hasło

Jeżeli bym dostał bana to dlaczego nie przyszła wiadomość na pocztę?

Jeżeli bym dostał bana to za co? Nie bociłem nie używałem wulgaryzmów

Pisałem do supportu rok temu i odpowiedzi nadal nie ma :/

Opublikowano

Banik, na pocztę nie musisz dostawać wiadomości informującym o tym, aczkolwiek powinno Ci się wyświetlić okienko że na konto została nałożona kara. Kliknij w ten server jeśli znowi cię wywali na stronę główną DO a na końcu linka będzie =99 to znaczy że masz bana.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Banik, na pocztę nie musisz dostawać wiadomości informującym o tym, aczkolwiek powinno Ci się wyświetlić okienko że na konto została nałożona kara. Kliknij w ten server jeśli znowi cię wywali na stronę główną DO a na końcu linka będzie =99 to znaczy że masz bana.

Z tą końcówką "=99" nie masz racji... :)

bgmg.png

Opublikowano

No właśnie mam ten sam problem lecz na PL1 ;] Jak się loguje to wyskakuje końcówka =calmDown

i teraz problem,. Nie sprawdze czy mam bana ponieważ nie mam swojego ID jak mam go zdobyć ?

500.png

Opublikowano

Nic mi takiego nie wyskakuje a ni końcówka =99 ani że konto zostało zablokowane tylko : http://pl3.darkorbit.bigpoint.com/index.es?action=externalHome&loginError=calmDown

calmDown - oznacza ,że konto jest wyłączone najczęściej po nie logowaniu się długi czas

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Ja pierdziele ale żeś mnie teraz normalnie zgasił ;( Napewno wszystko poszło się jeb..

Na co on te konta usuwają :O ale i teraz gralem na PL2 i dron flax po 100k sie sprzedaje a sprzedawal sie po 2mln normalnie rozrypali serwer :X

Support- Pomoc techniczna?

A ID użytkownika skąd ja wezme ? NA PL2 mam id uzytkownika ale czy on na PL3 jest taki sam?

Opublikowano

@up

Każde ID użytkownika jest inne tzn że na pl2 masz inne id niż na pl3 choćby to było to samo konto ;)

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

Dlatego sprawa jest utrudniona. Możesz poprosić o przywrócenie konta, jednak nie wiem czy to wiele da bez ID.

Trochę nie rozumiem BP. Zamiast usuwać konta z pheonixami to oni ...

Opublikowano

Właśnie :(

Już napisałem do support teraz tylko czekać na odpowiedź chociaż pisałem już rok temu i odpowiedzi nie otrzymałem.

Opublikowano

Ja w ID użytkownika wpisałem 123456789 ale niżej napisałem im że nie pamiętam ID użytkownika jest szansa że przywrócą?

Opublikowano

Ja w ID użytkownika wpisałem 123456789 ale niżej napisałem im że nie pamiętam ID użytkownika jest szansa że przywrócą?

A jesteś na tym koncie w jakimś klanie ? czy cos to mozna id wyciągnąć

Szansa mała to jest BP , może jak okażesz że wysyłałeś kase to ci zwrócą

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Nie nie jestem w klanie a przecież wydałem na tą grę prawdziwe pieniądze tzn tylko 400 zł

Udało się odblokowali mi konto i wszystko zostało :] Konto było zablokowane z powodu wulgaryzmów na czacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...