Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Hardy mała propozycja

SEVenusv48

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wielu z was wkurza to że na hardach jest trudno o bojowca mam pewną prośbę do tych , co robią serwery niech dodadzą do dropu metinów medale konne np: metin 5lvl-1 medal / 10lvl-2 medale/15-3 medale i tak dalej a szansa na wejście by była z 25% ale by wtedy dużo os grało bo łatwo o konia a do tego niech bronie na 30 lecą z metków 25/30/35 z szansą 35% :) to jeszcze więcej os wbije kto jest za mną niech się udziela tutaj

Opublikowano

Jak dla mnie to propozycja na medium, hard to powinno byc cos gdzie trudno o wszystko,t cos w stylu Triador chodz lekko podchodzi pod medium.

Opublikowano

Triador to wgl. 80% robiony pod is

Ludzi nie zniecheca do grania na hardach jakis kon ;) tylko to ze według ich hardy są nudne.

Każdy ma swoj gust jedni wola hardy i rywalizacje drudzy easy i zabawe

08945921259705007813.png

Opublikowano

Ja też mam propozycję co do HARD'ów - niech w końcu przestaną powstawać, niech twórcy zrobią coś easy, tak na wakacje.
A co do tematu ... Wiesz jak to jest, dla jednych hard oznacza, że trzeba się natyrać na te medale i wgl... Typ serwera ustala administracja, więc wątpię, żeby ktoś z twórców chciałby zmieniać coś, co już jest że tak powiem standardowe w Metinie ;p

Opublikowano

jak dla mnie na hardzie powinni grac ludzie co lubią się pomęczyć z eq a nie ci co od razu w is kupują wszystko i kozaczą , w is nie powinno być bojowców ani nic z tych rzeczy , ewentualnie jakies pd rekawice czy dodatki do expa .

1363969182-U879103.jpg

Opublikowano

Tak jak już ktoś napisał : To bardziej propozycja dla mediumów .

Hardy mają być trudne :)

A z resztą tak trudno zrobić dropka 20 lvl i iść do easy lochu małp ? 1h = 8 medali (przy "dobrych wiatrach")

giphy.gif ­

Opublikowano

Tak jak już ktoś napisał : To bardziej propozycja dla mediumów .

Hardy mają być trudne :)

A z resztą tak trudno zrobić dropka 20 lvl i iść do easy lochu małp ? 1h = 8 medali (przy "dobrych wiatrach")

na hardzie typu triador 1h 40 medali trudny loch.

Opublikowano

Jak dla mnie to propozycja na medium, hard to powinno byc cos gdzie trudno o wszystko,t cos w stylu Triador chodz lekko podchodzi pod medium.

hahahahhah triador to shit eq z navi juz jest wiec pozdro ...

Triador to wgl. 80% robiony pod is

Ludzi nie zniecheca do grania na hardach jakis kon ;) tylko to ze według ich hardy są nudne.

Każdy ma swoj gust jedni wola hardy i rywalizacje drudzy easy i zabawe

popieram cie w 100% ;)

co do topicka dobry pomysl ale polowa ludzi robiacych servery to idioci lecacy na kase ... wiec pozdro ;(

jak kolega pisal na polowie serverow hard sa konie w is przyklad balmora triador tiveria hmm co jeszcze ...

o i dreanor2 wiec o czym my mowimy ... ludzie ktorzy robia easy to ludzie nie robiacy server dla kasy tylko dla naszego pokolenia kurwa a nie !

dlatego 1 slowem :

JEBAC hardy CHCEMY EASY <3

Opublikowano

Triador jest robiony pod is-a :) Kon bojowy w is :)

@topic

Dobry pomysł niech ktoś zrobi takiego harda a do niego dobra reklame :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...