Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Niesamowite PvP Sura BM 69lv Ravia.eu

ujazdos10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, tylko, że uciekasz jak pizdeczka.. :>

+ do tego na turnieju przegrałeś haha, wielki mi kox ^^

Opublikowano

Wygrałem 2 miejsce :P PS. A co podczas walki mam stać w miejscu? To
jest pojedynek a że ty walczyć nie umiesz to się nie odzywaj.

Opublikowano

Weź rozbieg tak na dobre 20 metrów - biegnij i zapie*dol głową w ścianę i pomyśl zanim napiszesz taki komentarz :)

Jak BM ma nie uciekać? To tak samo jak by archer w pvp by nie uciekał tylko stał w miejscu i bił hitami z łuku um 20... BM i archer no i ewentualnie heller są to postacie które w PvP muszą uciekać bo taki bodziak weźmie pod hity i pojedynek się kończy..

Przegrał turniej pvp tak? Z tego co mi się wydaje to twórca tego filmu i postaci nie posiada woja 99 jak i 12312 osób na ts'sie którzy dadzą mu eq na turniej tak jak to wyszło w przypadku muska. ( nie zarzucam teraz niczego bo muska lubię jak i szanuję ) ale robisz teraz ból dupska o to że przegrał pvp, to idź wbij 69 lvl i wygraj z muskiem skoro taki cwany jesteś

Nie znam autora tego filmu bo dosłownie przez przypadek tu wbiłem no ale w sumie z twojego komentarza nie można wyciągnąć nic sensownego.. Dwie linijki głupoty i miernoty

Pis joł

Antywarn:

Dobry film :). Sura nawet elegancka, lecz lipa z tym turniejem :).

bez gif

Opublikowano

Taki z ciebie Pro Elo BM a z ebonami do PvP wlatujesz 0_o ? xD

Ebo +9 jak nie maxujesz wita tylko zrecznosc na pierdolniecie jak najbardziej sie przydaja, ja preferuje ebo zawsze lepiej miec o to 1,5k hp wiecej dodatkowo jak sie odpalasz zyciem boga smokow na hp to dodatkowy bonus hp wiec jak najbardziej popieram ebo. Inta na ravii idzie wyciagnac przy full eq na int chyba ze 180 ja podczas turnieju z ebo mialem 162 inta wiec nie narzekam na brak jebniecia

Opublikowano

Ebo +9 jak nie maxujesz wita tylko zrecznosc na pierdolniecie jak najbardziej sie przydaja, ja preferuje ebo zawsze lepiej miec o to 1,5k hp wiecej dodatkowo jak sie odpalasz zyciem boga smokow na hp to dodatkowy bonus hp wiec jak najbardziej popieram ebo. Inta na ravii idzie wyciagnac przy full eq na int chyba ze 180 ja podczas turnieju z ebo mialem 162 inta wiec nie narzekam na brak jebniecia

Kolce z nieb łez dają INT i kryt co za tym idzie dawają ci Obrażenia magiczne większe, obrone, więcej PE i więcej % na kryta.. a EBO daje ci wartość ataku fizycznego i HP -.-

4anr.png

Opublikowano

Weź rozbieg tak na dobre 20 metrów - biegnij i zapie*dol głową w ścianę i pomyśl zanim napiszesz taki komentarz :)

Jak BM ma nie uciekać? To tak samo jak by archer w pvp by nie uciekał tylko stał w miejscu i bił hitami z łuku um 20... BM i archer no i ewentualnie heller są to postacie które w PvP muszą uciekać bo taki bodziak weźmie pod hity i pojedynek się kończy..

Przegrał turniej pvp tak? Z tego co mi się wydaje to twórca tego filmu i postaci nie posiada woja 99 jak i 12312 osób na ts'sie którzy dadzą mu eq na turniej tak jak to wyszło w przypadku muska. ( nie zarzucam teraz niczego bo muska lubię jak i szanuję ) ale robisz teraz ból dupska o to że przegrał pvp, to idź wbij 69 lvl i wygraj z muskiem skoro taki cwany jesteś

Nie znam autora tego filmu bo dosłownie przez przypadek tu wbiłem no ale w sumie z twojego komentarza nie można wyciągnąć nic sensownego.. Dwie linijki głupoty i miernoty

Pis joł

Antywarn:

Dobry film :). Sura nawet elegancka, lecz lipa z tym turniejem :).

Śmiechłem, post zgłoszony. A co do BM'a bez przesady . :)

Opublikowano

Kolce z nieb łez dają INT i kryt co za tym idzie dawają ci Obrażenia magiczne większe, obrone, więcej PE i więcej % na kryta.. a EBO daje ci wartość ataku fizycznego i HP -.-

Ile tego pe ci dadza? xD 9% na kryta niby cos, ale dalej podtrzymuje ze wole miec wiecej hp niz to 9% kryta, ktore moge nadrobic roska czy tam krytem z is xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...