Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Desing W ,,Klockach"

Goooogle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole...

HTTrack website i taki sam efekt, w chuj sie wysiles.

Noto zrób to. W html wyskoczy ci pełno komunikatów ze HTTrackiem Wziołeś. A tu nie ma ^_^

1373224020-U930945.png

Opublikowano

Prawy przycisk zapisz stronę jako zapissz z wszystkimi plikami i brawo

Najbardziej mnie dziwi to że administracja kurwa mać kasuje to co nie potrzeba... zrobiłem sensowny poradnik wyjebali jakiś cul zrobił gówno jest to na mpc... żenada...

Opublikowano

Prawy przycisk zapisz stronę jako zapissz z wszystkimi plikami i brawo

Najbardziej mnie dziwi to że administracja kurwa mać kasuje to co nie potrzeba... zrobiłem sensowny poradnik wyjebali jakiś cul zrobił gówno jest to na mpc... żenada...

Brawo Hahahahaha to zapisz tak tą strone i pokaż nam ją tutaj :) a jak masz tutaj płakać, to mówie ze to złe miejsce ;)

1373224020-U930945.png

Opublikowano

HTTrack + zródło strony, ale ześ sie wysiliłeś. Myślisz, ze jak wrzucisz strone pandory czy coś to będziesz fajny jak kamer czy terenzo ?

@Edit

Prawa autorskie do strony. Czy autor tej o to strony, desingu pozwolił ci na publikację ? Jak nie to moze cie podac do sądu.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Brawo Hahahahaha to zapisz tak tą strone i pokaż nam ją tutaj :) a jak masz tutaj płakać, to mówie ze to złe miejsce ;)

Po 1 jest to stronka pandory a po 2 nie wykonales jej...

Prawa autorskie kolego.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...