Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

teraźniejsze serwery

Bo0mbel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy też uważacie ,że wszystkie serwery które wyszły w przeciągu 2 tyg to porażka..? Chyba ,że polecacie coś co będzie stało i gra sporo osób ;) , PIS & LOVE

Opublikowano

zwłaszcza z tymi lagami na expowiskach ;/

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

Poradzą sobie, RaveN jest na prawdę bardzo ogarnięta osobą :)

przerwa 16h nic nie dała

grałem tam długo i szkoda mi straconego czasu.

od 3 dni są lagi i gówno z nimi zrobili do tej pory, maszyna jest przesadzona i dlatego są lagi.

Opublikowano

przerwa 16h nic nie dała

grałem tam długo i szkoda mi straconego czasu.

od 3 dni są lagi i gówno z nimi zrobili do tej pory, maszyna jest przesadzona i dlatego są lagi.

No akurat lagi powodowały pety, usunęli je i już nie ma lagów.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Teraźniejsze serwery to gunwo... Nie ma się co okłamywać. Brakuje mi jakiegoś fajnego easy :)

Opublikowano

Czekam na coś fajnego, takiego mediuma pod easy, tzn. rywalizacja w expie, ptoem zabawa w pvp... I eq normalne, nie jakieś gówno z painta... I przede wszystkim ogarnieta administracja.. I 1000 ludzi+, aby bylo z kim pograc.. ale coz. to tylko marzenia ;]

Opublikowano

Aktualnie wszystkie serwery które wychodzą to jedno wielkie nieporozumienie.

W ogóle nieprzemyślane, administracja chętna tylko na pieniążki i totalna olewka na graczy ( chociaż zdarzają się wyjątki ;d ) .

Jednak wydaję mi się, że w te wakacje pewne dwa serwery to zmienią, mam na myśli Astium oraz Resthea.

trzymam za oba serwery kciuki, bo mam nadzieje że to będą wreszcie serwery które dadzą nam to, czego my gracze oczekujemy czyli profesjonalizmu oraz dobrego serwera na którym będzie pełno radochy z gry.

Czekamy, joł

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Aktualnie wszystkie serwery które wychodzą to jedno wielkie nieporozumienie.

W ogóle nieprzemyślane, administracja chętna tylko na pieniążki i totalna olewka na graczy ( chociaż zdarzają się wyjątki ;d ) .

Jednak wydaję mi się, że w te wakacje pewne dwa serwery to zmienią, mam na myśli Astium oraz Resthea.

trzymam za oba serwery kciuki, bo mam nadzieje że to będą wreszcie serwery które dadzą nam to, czego my gracze oczekujemy czyli profesjonalizmu oraz dobrego serwera na którym będzie pełno radochy z gry.

Czekamy, joł

Jak dla mnie Resthea porażka, start miał być miesiąć lub dwa po becie a tu taki c*uj noi te 6 królestw ... Na co to komu? Jeszcze na jednej mapie( Bez pro maszyny lagi ogromne), na 3 królestwach są już pustki co dopiero na 6, myślą chyba że wbije im + 2000 ludzi bez problemowo. Szczycą się tym że wyciągają np. pety z innych gier. Własne mapy to już nie wyczyn. Zbyt długo zwlekali ze startem teraz już to co oni mają będą mieli i inni. Astium nie widziałem więc na temat tego nie mam zdania.

Pozdrawiam :)

Ps. Jeszcze co do profesjonalozimu Teamu 2 serwera, start bety był pokazem :)

26108245347158446011.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...