Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Apple-Tablet.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc a wiec mam pytanie. jak wam sie wydaje czy iPad 5 jak wejdzie albo iPad 4 do ilu lat bedzie wspierany? I czy kupywac jednego z nich na 3/4 lata. Bede go wykorzystywal do gier, filmow i neta.

Opublikowano

Każdy iPhone, iPad jest wspierany conajmniej przez 2 wersje systemu. Więc jeżeli teraz wyjdzie jakies iUrządzenie to bedzie wspierane aż do powstania iOS 9. Pozdrawiam WooToo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Produkty apple są wspierane przez 4 do 5 lat lecz porem mozna wygrywać nowszy ios itd (jailbreak)

Oczywiście ze jak kupisz jednego to bd mogł go używać przez nawet 6 lat każda gra ktora wyjdzie na twoja wersje ios zadziała ! Lecz jedyne co mnie wkurwia w ios to to ze nie ma flashu (są przeglądarki ale troche drogie 8euro) mozna używać płatnej wersji api player czy jakoś tak i zrywać sobie filmy bez problemu przez iTunes .

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Mam pytanie ? Po co apple :O nie lepiej kupic Nexusa 10 albo 7 ? Tylko placic za muzyke w iTunes i placic za update ? :O

11967467.jpg

Opublikowano

Co za typ ja pierdole.

Od kiedy się płaci za muzykę i za UPDATE? Prze kolo z Ciebie XDDD

Podłączam iPhona do kompa,odpalasz iTunes,kopiujesz muzykę,klikasz synchronizuj.To cała filozofia.OH.

A iPhone jak i reszta sprzętu od Apple są wspierane cały czas,i mają darmowe aktualizacje,nie jak Android,że wyjdzie nowy telefon jakiś Samsung,dostanie jedną aktualizacje a potem wychodzą nowe dwa Samsungi i koniec.gunwo

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...