Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot

Kratuch™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. ostatnio zaczalem byc uzytkownikiem kbocika. Po restarcie komputera (nic nie robiłem) wyskakuje coś takiego:

1372269818-U913662.png

Wyłączyłem ochronę, restartowalem kompa, reinstalowałem i tak to nic nie daje...

Opublikowano

witam. ostatnio zaczalem byc uzytkownikiem kbocika. Po restarcie komputera (nic nie robiłem) wyskakuje coś takiego:

1372269818-U913662.png

Wyłączyłem ochronę, restartowalem kompa, reinstalowałem i tak to nic nie daje...

Wszyscy tak maja na botach musimy czekac na aktualizacje

Opublikowano

Ja usunołem all i dalej nie działa usunołem tylko folder bo nic wiecej nie znalazłem ikonki itp. Instaluje od nowa i to samo :/

No nic musimy czekać na upd.

Opublikowano

Ja usunołem all i dalej nie działa usunołem tylko folder bo nic wiecej nie znalazłem ikonki itp. Instaluje od nowa i to samo :/

%appdata% w URUCHOM

usuń tam Kbota i wszystko co znalazłeś i wtedy pobierz i zainstaluj

Opublikowano

Geniusze wszystkie pliki - nie SKRÓTY lecz PLIKI Kbota są w Folderze o nic nie mówiącej nazwie 'Kbot' w Plikach Programów.
(Program Files/Pliki Programów x86)

7yo9.png

Opublikowano

Lokalizacja tych plików jest pokazana w tym błędzie.

Kolega ma na D:\kbot

Ale to i tak nie ważne bo usówanie i instalowanie nic nie daje, jedyne wyjście to zegar przestawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...