Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odzyskać skradzione konto w LoL-u

Music World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak odzyskać skradzione konto w lol-u.

Wysyłamy e-mail do supportu:

[email protected]

Wzór e-maila:

Temat - Unrecoverable Account

Treść e-maila:

Username (Log-In): nazwa loginu naszego konta
Summoner name (In-game name): Nick naszego przywoływacza
Server (NA, EU West, and EU Nordic East): Serwer na którym mamy konto
Other e-mail addresses you might have used to register the account:
Inne adresy email związane z kontem naszym
Location you registered the account (City, Country): Miejsce założenia konta Miejscowość, Kraj
Creation date of the account: Data założenia konta lol (nie trzeba podawać dokładnej, można podać rok i kwartał, czyli np. 2011 2nd Quarter)
IP: Twój adres IP.
Dodatkowo pod spodem krótką wiadomość że konto zostało skradzione, e mail przejęty/zmieniony itd..

Czytaj !

Po wysłaniu tego meila przyjdzie nam e-mail z potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia przez system. Dostajecie numer bicku i czekacie aż pracownik odpisze. Przewidywany czas realizacji 24-72h. Czasem dłużej, ja czekałem tydzień. Jest jeszcze polski support, lecz nie ma co nawet pisać tam bo poczekacie sobie na odpowiedź z 20 dni... .

Nie pogniewał bym się

jakby szanowny moderator zdjął

mi kilka % z konta ;)

fs_pc.png

Opublikowano

Jeszce można dodać informacje z czego były kupowane rp'ki czyli np. sms/paypal/psc oraz z jakiego ip został po raz ostatni zalogowany na konto. Tut może być, like.

PMK3yt4.png

Opublikowano

@ topic. nie obrazaj polskiego supportu!!!!!!! ja wysłałem dzisiaj do nich info i juz mam konto!!!! przez to jestesmy zjadani i hejtowani w lolu i innych grach!

1. W którym zdaniu wg. ciebie "obrażam" polski support ? -.-

2. Widać, miałeś farta ;). Zazwyczaj się długo czeka na odp. od nich.

3. To moja wina że tak polski support działa ? ;).

fs_pc.png

Opublikowano

@up polski support bardzo dobrze działa, pisałem do niego 8 razy i 8 razy w tym samym dniu rozwiązałem problem. "Jest jeszcze polski support, lecz nie ma co nawet pisać tam bo poczekacie sobie na odpowiedź z 20 dni... ." np w tym zdaniu :O

2. to nie fart

1.masz obok

3. jak działa :O?

Opublikowano

Dobry poradnik, lecz troche mało informacji, aby pisać do supportu o zwrot konta.

Nie koniecznie trzeba czekać aż do 20 dni, aby zgłoszenie zostało przyjęte, bez przesady.. Na przyjęcie zgłoszenia mają 5 dni roboczych, dalsze informacje, od których wymagają od ciebie, czeka się jakoś do 72h.

@topic - Like.

8372383248.png
Opublikowano

Dobry poradnik, lecz troche mało informacji, aby pisać do supportu o zwrot konta.

Nie koniecznie trzeba czekać aż do 20 dni, aby zgłoszenie zostało przyjęte, bez przesady.. Na przyjęcie zgłoszenia mają 5 dni roboczych, dalsze informacje, od których wymagają od ciebie, czeka się jakoś do 72h.

@topic - Like.

Wystarczająco informacji aby ci oddali konto. Wiem bo sam odzyskiwałem.

fs_pc.png

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A moim zdaniem to jest zgubne z tego powodu iż osoba sprzedająca moze napisać do supportu po 1 mies. od sprzedaży i odzyskac konto ... załosne :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...