Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

absurdy moderatorów na forum

camy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio przeglądam sobie różne działy forum i jedyne co mi przychodzi na myśl to - Czy ci moderatorzy są walnięci? ( nie wszyscy oczywiście :P) Nie zrozumcie mnie źle ale mam wrażenie że moderatorzy są wybierani byle jak. Wiele przypadków głupoty na tym forum można znaleźć w tym dziale. Ludzie dostają ostrzeżenia za : zwykłą odpowiedź na temat , spam który nie jest spamem , za obrazę typu "głupi jesteś" itd. Najśmieszniejsze jest to że jak ktoś kur*uje co 2 słowo czasem nawet nie dostanie upomnienia. Wejdźcie sobie na dział Infestation: Survivor Stories (kiedyś WarZ). Podpięty temat o DeadZ ( prywatnym serwerze ) że nie można o nim pisać bo jest to forma piractwa , które jest niedozwolone na forum. Co widzimy 2 działy wyżej? Warrock - prywatne serwery , nie mówiąc ile działów o prywatnych serwerach jest w kategorii MMO... Pamiętam przypadek gdzie jakiś moderator zamknął temat w którym udostępniony był hack. Powód? Przecież Hacki są nielegalne! To przecież takie oczywiste że na MultiplayerCheatsforum nie można publikować Cheatów / Hacków. Admin powinien zareagować i pousuwać większość modów i zwiększyć kryteria bo teraz to jest paranoja.

Opublikowano

W tym co napisałeś musze się zgodzić z tobą. Też to zauważyłem. Z mojej strony dodam, że najlepszym modem wg mnie jest mod Combat Arms Europe, oraz działu Komputery, Playstation, X-box, i jeszcze kilka. A reszta daje warny za nic.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

DeadZ to deadz infestion to infestion, nawet jeśli to nie pirat to i tak inna gra a pisanie o nim w tym dziale to nie do tej gry.

Moim zdaniem to tak jakbym miał jakąś tam gre piracką i zrobił sobie serwer, nie wiem. Narazie w infestion zabronione jest pisanie o deadz i niech narazie tak zostanie

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Za pewne piszesz tak ,że bo w jakimś dziale jest Teamfull a chciałbyś moda. elo.

Zapewne pisze tak, bo to forum już dawno zeszło na psy ;)

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

ja dam inny przykład: forum nie popiera piractwa a w minecraft podpięty download... A mody wytykają w innych tematach że forum nie popiera piractwa... Więc jaki jest tego sens...?

1367580920-U384748.png
Opublikowano

modyfikacje które są za free to nie jest żadne piractwo :)

Bez sensu taki temat :)

Zażalenia to na pw do Adminów ;)

Opublikowano

Mnie najbardziej denerwuje w większych działach to, że dają warny za posty, które nie są spamem, a w mniejszych działach, za lekki spam nie dają już % i to bardzo boli, bo moderatorzy tylko czyhają.

Coraz bardziej mam odczucie, że moderatorzy są jak roboty, nie ludzie.

Opublikowano

Teraz liczą się tylko logi moderatorów , wpierdolą ci warna za nic żeby byli w swoich modlogsach wyżej .

A no... wejdz do działu Metin2... nikt powtarzam... NIKT sie tam nie zna na grze, jedynie tyle co wyczytali w dziale... bo przecież pan Immoral chce instalować frameworka bo postaci nie widac :) Pozdrawiamy, teraz sie nie patrzy na doświadczenie w grze, pojęcie o niej a o to ile raportów ktoś wysle, beznadzieja. ;)

xfbf.png

Jeżeli szukasz GM lub Grafika na swój serwer Metin2 to pisz smiało na pw.

Opublikowano

Teraz liczą się tylko logi moderatorów , wpierdolą ci warna za nic żeby byli w swoich modlogsach wyżej .

Warny nie wliczane w modlogs ;)

Co do różnych pomyłek modów.Przecież Mod to też człowiek i może się mylić .Ważne by takie sprawy załatwia na spokojnie.Niektórzy wolą zwyzywać niż podać jakieś argumenty które przemawiają na korzyść osoby "pokrzywdzonej "

Choć są przypadki że Moda dostają naprawdę pojebani ludzie którzy nigdy tej rangi nie powinny mieć.Wszystko przez słaby system wybierania kandydata na Moda

Admin Cienia
Opublikowano

Nadanie ostrzeżenia nie jest zaliczane jako log.

@camy jesteś w stanie podać konkretne przykłady, czy tylko napisałeś temat żeby hejtować.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nie ma co sie dziwić jak pół tematu to osoby w wieku 13-16 gdze władzy chcą. Rekrutacja do teamu powinna być zmieniona i bardziej wymagająca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...