Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdanie na temat Czołgów

ElortGhost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie macie zdanie na temat czołgów M4 sherman i jego nastepcach jak i pz III jego nastepcy czym sie cechuje te linie co byscie wybrali do zabawy co do dalszego rozwijania

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

M4 Sherman i oba kolejne Shermany (Jumbo i Easy8) są naprawdę świetne. Jumbo to tak naprawdę HT ze słabszym działem, a Easy8 jest świetnym medem amerykańskim, ponieważ cechuje się tym co jest najlepsze w medach USA - dobra zwrotność, dobra celność w czasie jazdy, dobre przyśpieszenie i niezła prędkość maksymalna. Bardzo fajne czołgi, do tego można pójść w 3 linie (TD bez wieży, HT i MT)

Pz III - dawno tym nie grałem, ale nawet fajny czołg. Dobry pancerz (jak skątujesz to cud miód malina), świetna mobilność i niezłe działo. 5cm ma dobrą szybkostrzelność, niezłą celność i znośną penetrację, a 7,5cm to po prostu mały troll - pakujesz HE i ciśniesz. Pz III/IV jest czołgiem takim nijakim - średnie działo, średni pancerz (cośtam odbije, ale mało), niezła mobilność. Mi się nim słabo grało, nie lubiłem go. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...