Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Świeży gracz, chęć grania Świątynią

D4kai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem wszystkim !

Chciałbym zacząć grać Świątynią, mógłby mi ktoś powiedzieć czy opłaca się kupować mi tą talię za 75kafli czy też mam już ciągnąć inferno? A co z twierdzą, legit dla newba? Btw. jak pokonać 2 misję w 2 kampanii? Za nic nie daję rady, bot zalewa mnie śmieciowymi stworami i tyle z grania.

HIGH

I SAID HIGH

HIGH VOLTAGE ROCK'N'ROLL

Opublikowano

Opłaca ci się kupić ale jak dopiero zacząłeś grać i na pewno będziesz tą talia grac, reszta talii jest nieopłacalna jeszcze ariana ewentualnie albo twierdza jakbyś chciał zacząć. Różniej o ile chcesz grać świątynia dokupujesz tylko pakiety powstanie pustki

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ja nawet infernem nie mogę przejść, mam sporo dobrych kart dla inferna i dupa, 2 misja 2 kampanii gościu ma za dużo creepów

HIGH

I SAID HIGH

HIGH VOLTAGE ROCK'N'ROLL

Opublikowano

Żeby przejść kampanię świątynią potrzebujesz dużo postaci z tzw. honorem,bez tego nie masz co się porywać na kampanię,ale spokojnie na gry rankingowe podstawowa talia świątyni do 400-500 elo jest bardzo dobra.

Opublikowano

jeżeli chcesz grać świątynią to opłaca się kupić całą talię, ale nie licz na to że od razu nią będziesz wygrywał ponieważ gotowe talie są dość słabe i musisz je troszkę podrasować.

| LOL | | DOC |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...