Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HASŁO WIN RAR

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2UP: Nie ogarniam Cię :)

Co do tematu to są programy brute force żeby łamać hasła. Ale to wymaga czasu - im wydajniejszy sprzęt, tym szybciej będzie. Bo to tj. strzela losowe hasła i aż trafi odpowiednie :) Można użyć słownika (czyli jakiś plik gdzie są słowa) i może w tym słowniku będzie hasło. Polecam też wpisać nazwę archiwum + rozszerzenie pliku np. gra_z_hasłem.rar i dać to na google i być może pojawi się temat autora, w nim hasło :)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

pewnie pisze tylko nie doczytał w plikach co są razem z archiwum jakie to hasło

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nawet nie próbuj łamać bo poczekasz powiedzmy kilka miesięcy/lat i wyskoczy, ze nie znaleziono hasła xD

Jak pobierałeś z chomikuj to zapytaj autora - o ile wchodzi na to konto bo wiele kont jest opuszczonych.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Czyli pobrałeś pewnie jakiś syf, pewnie nawet nie jest to gra tylko jakieś śmieci spakowane w rarze.

A co do samego hasła to złamanie jego jest praktycznie niemozliwe. Tyle w temacie.

Opublikowano

Możesz próbować brute force, jest kilka takich programów do łamania haseł, ale założe się, że ci wieki zejdzie, zanim odszyfrujesz. Można spróbować tym:

Advanced Archive Password Recovery.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...