Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Parę pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim.

Pytanie 1:

Jak można zrobić teleportowanie (warp) bez tego słowa np. jak mam /warp pvp to chciałbym żeby było tylko /pvp.

Pytanie 2:

Jak zrobić gdy ktoś napisze "zapraszam na stronę www.cośtam.pl" i żeby tą osobę zbanowało za reklamowanie innych serwerów np. na 1h. automatycznie.

Pytanie 3:

Plugin który przed nickiem będzie pokazywał ile zabił graczy.

Pytanie 4:

Jak zaktualizować plugina który już od dawna nie jest aktualizowany.

Na razie tyle pytać. Jak coś napisze kolejne.

Opublikowano

1. Plugin MyCommands możesz przestawić z /warp pvp na /pvp

2. Plugin essentials (chyba)

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Pytanie 1 - MyCommands, tam sobie ogarnij

Pytanie 2 - Poszuka sobie pluginu na anty spam na chacie, i tam mozesz ustawic w plikach czego nie mozna pisac na chacie

Pytanie 3 - PvPLevels, lub poszukaj sobie tutaj w tym dziale, autorski plugin pod PvP - UltraPvP

Pytanie 4 - Nie wiem o co Ci chodzi ;/

Opublikowano

1.Ludzie mówią ,ze można użyć pluginu MyCommands. Ja jednak polecam edycję pluginu na warpy.
2.Jest na MPC autorski plugin odnośnie wulgaryzmów,możesz go zeedytować. Plugin NoSwear też się nadaje,z tego co wiem,tam można dodać własne słowa do słownika.
3.Autorski plugin UltraPVP (Znajdziesz go na MPC),PvpLevels
4.Ściągasz z <http://dl.bukkit.org/downloads/craftbukkit/> najnowszą wersję craftbukkita...dekompilujesz sobie plugin programem jd-gui. Zapisujesz wszystkie pliki. Tworzysz nowy projekt w eclipse i dodajesz tam pobranego wcześniej craftbukkita oraz pliki z dekompilacji. Zapisujesz. Wszystko działa. ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...