Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdam?

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznę od tego, że moja wychowawczyni to wredna su*a. A teraz do rzeczy.

Wychowawczyni powiedziała, że mnie nie przepuści za pewną sprawę (Kolega urwał zdjęcie innego kolegi z ramki w szkole i mi je dał na przechowanie (nie rozpowszechniałem nikomu) a na koniec zrzucił wszystko na mnie , że to ja wszystko zrobiłem i teraz muszę przynieść zdjęcie którego nie mam bo wyrzuciłem.

Jest już po radzie, oceny mam dobre (3-4) zachowanie też, dałem 5 zł na świadectwo oraz podpisałem odbiór świadectwa czy może mnie nie przepuścić?

ps. powiedziała mi dzisiaj , że mam to zdjęcie przynieść a w piątek zakończenie roku :(

Opublikowano

co cie kurwa nie przepusci? To nie od niej zalezy. Skoro masz zachowanie powyzej naganego i pozaliczane przedmioty to zdasz

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Przepuści napewno ale dałeś ciała bo na świadecto szkoła nie ma prawa ściągać z ucznia kasy...

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Płacić za świadectwo o.O Pierwsze słyszę. To szkoła pokrywa takie koszty. Jeśli zachowanie masz powyżej nagannego i oceny powyżej 2 (bo jakbyś miał np. jedynkę to miałbyś poprawkę) to nie ma prawa Cię nie przepuścić do nast. klasy. Jakieś zdjęcie i o to ma pretensje? aha. Temu kapusiowi obij mu mordę i żeby z tobą nie zadzierał :) Wyjaśnij sytuację, powiedz rodzicom, innemu nauczycielowi, dyrektorowi. Bo w sumie nie ma prawa Cię przepuścić, patrząc na oceny i zachowanie

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Te 5zł to pewnie on daje na jakieś głupie znaczki na świadectwo, też musiałam płacić za to, w którejś klasie nie zapłaciłam i nic się nie stało. ;)

Ona nie ma prawa Cie nie przepuścić ale może zwołać rade, nawet w dniu zakończenia roku i Ci obniżyć zachowanie do nagannego, podobnie jest z ocenami.

Nas tak zawsze w gimbazie straszyli ale nigdy nic takiego nie zrobili także miej to w dupie, a jak ona coś do Ciebie będzie gadać to ją ignoruj ;D

Opublikowano

Napisałem to po to bo mnie przez cały dzień straszyła, że mi nie da świadectwa, że mam przynieść na jutro zdjęcie. Chciałem się upewnić czy ma prawo do tego by mnie zatrzymać (jeśli oceny są dobre i zachowanie).

Opublikowano

Ja bym poszedł z tym do dyrekcji bo w końcu to jest zaszastanie no i jak nie patrzeć szantaż

Zdjęcie = Zdasz

Nie ma zdjęcia = Nie zdasz (mimo dobrych ocen i dobrego zachowania)

Cześć...

Opublikowano

Ta...

Tak samo jak z tym : "jak nie oddasz wypożyczonej książki z biblioteki szkolnej to nie dostaniesz świadectwa".

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

@up

Mam tak samo ;d

@topic

Musi Cię przepuścić :)

Jak jest po radzie to jest ok chyba że zwołają radę ale na pewno nie do takiego czegoś po by ją wyśmiali ;d

Opublikowano

Hehehehe no w sumie racja ale chyba gdzieś w jakimś regulaminie jest coś o tym że jak nie oddasz książki ze szkolnej biblioteki to nie dostaniesz świadectwa a o zdjęciach nie ma wzmianki ;)

Cześć...

Opublikowano

Kolego nie przejmuj się. Nie ma się o co martwić i tak Cię przepuszczą bo nie masz ani nagannego ani żadnego zagrożenia. !!

Opublikowano

@up jak zachowanie jest już wystawione to nie obniży, nawet niżej niż oceny proponowanej nie można postawić(chyba, że łamaniec)

@top która to klasa... za takie coś byś miał nie zdać? Po prostu Cię straszy i tyle.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...