Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co myslicie o M-16 i M4

LGGL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słabe, najlepiej kup pakiet famas + nemesis i kreftdjur.

I załóż na famasa lufe predator, magazynki viper, kolbe nemesis i reddot.

M16 na bliskiej odległości jedynie jak wbiegniesz na nooba albo jak od razu w głowe strzelisz a na dalsze ma wysoki recoil nawet przy nemesis, złom

M4 już lepsze ale tylko na bliską odległość, na dalszą słabe

LOL

Opublikowano

M4 na Range 40+ po jednym naboju trzeba strzelać a FAMASEM full auto 150+ robie ;) m16 nie posiadam, ale zamierzam kupić bo wg mnie ciekawe jest :)

Opublikowano

Do niczego obydwie.

M4 strzela jak rozrzutnik do gnoju, a m16 kiepskie i tyle.

Jak cię nie stać na famasa, ani aeka (lol nie stać na aeka, raczej go nie ogarniesz), to bierz auga

436951440626370320491.png

Opublikowano

mam m4 jest spoko mi tam ładnie strzela , a co do m16 to nie miałem ale polecam ci abakana spoko broń jest szybka celna i na małych mapach typu sharqi / basra można nią wymiatać . Ale dla mnie osobiście najciekawszą bronią dla szturmowca jest g3a4 mimo iż ta broń jest na 1 lvl to chyba ją ostatnio podrasowali bo przy dobrych dodatkach ta broń jest bardzo dobra ma fajny zasięg odpowiednie dmg nawet z nemezisem . Grając nią nie raz byłem wyzywany on aimbotow ;)

Opublikowano

M4 można ładnie ogarniać ale tylko na małych mapach, co do m16 to gunwo i tyle :D

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

mam m4 jest spoko mi tam ładnie strzela , a co do m16 to nie miałem ale polecam ci abakana spoko broń jest szybka celna i na małych mapach typu sharqi / basra można nią wymiatać . Ale dla mnie osobiście najciekawszą bronią dla szturmowca jest g3a4 mimo iż ta broń jest na 1 lvl to chyba ją ostatnio podrasowali bo przy dobrych dodatkach ta broń jest bardzo dobra ma fajny zasięg odpowiednie dmg nawet z nemezisem . Grając nią nie raz byłem wyzywany on aimbotow ;)

Mit potwierdzony :D

yazxwzk5xvfd.jpg

Opublikowano

Kup famasa i graj. Mnie dzisiaj wyzywali od cheaterow i pisali, że to niemozliwe mieć famasa na 5 lvl. A w ich drużynie byl 11lvl z l85. Gdzie tu logika?

Opublikowano

M4 ma dziwny odrzut, lata na boki, góre i dół na raz :> M4 możesz spokojnie pograć na sharqi i basra, dalej nie polecam, pluje pociskami jak skur.......

M16 - jak się nauczysz strzelać seriami celnie to jest spoko

Opublikowano

Każdy kto mówi, ze m16 to syf to chyba grać nie potrafi. Ja ogarnąłem i sie grało zejedwabiście. Nie mówie tu o range killach tylko o mapach takich jak Sharqi czy Basra, Karakand ewentualnie. M16 jest dobre, ale trzeba umieć strzelać seriami.

Opublikowano

Każdy kto mówi, ze m16 to syf to chyba grać nie potrafi. Ja ogarnąłem i sie grało zejedwabiście. Nie mówie tu o range killach tylko o mapach takich jak Sharqi czy Basra, Karakand ewentualnie. M16 jest dobre, ale trzeba umieć strzelać seriami.

Na takie mapki nawet rozrzutnik do gnoju się sprawdza xD

A tak na serio to są lepsze bronie w tej cenie.

Opublikowano

M4A1- W CrossFire zachwalałem te broń pod niebiosa lecz tutaj to taka delikatnie mówiąc bida
M16A2- Grałem w BF nią dłuższy czas po wygraniu M145 i dawała rade jak nie jedna broń pod ten celownik
Generalnie, w M16 do serii idzie przywyknąć a M4 dziko się rzuca :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem że temat już zamknięty, ale może mój post komuś pomoże.

M16- jak ktoś ogarnia to całkiem dobre.

M4- z dobrymi dodatkami np.predator, viper i thunderbolt jest bardzo dobre mi z nim lepiej idzie niż z famasem. Może troche rzuca, ale po prostu trzeba umieć strzelać i tyle. :D

Opublikowano

Ja z m4a1 wale po 80m ranged kill'a broń ma wady ale dobra na niskie i średnie odległości.

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...