Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awaria Internetu

TheQuincyMode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,od 2dni mam problem z internetem,mianowicie chodzi o to że internet się wylącza po 1/5/10minutach gdy głośniki są podłączone,aczkolwiek gdy głośniki są odłączone to internet działa ale bardzo wolno otwiera strony internetowe. Na moim smartfonie (też nie najnowszej generacji) HTC Wildfire strony otwierają się w dość dobrym tempie,a Xbox LIVE chodzi bez problemowo. Dodam też,że 2dni była awaria prądu w moim mieście i całe miasto prądu nie było. ps. Mama skarżyła się też na zachowanie lodówki. :-DD Może coś być związanego z prądem? Prosze o pomoc. :-)

Opublikowano

Jeżeli masz router, zresetuj go. Tak samo zrób jeżeli masz internet mobilny.

Powinno pomóc, jeżeli nie zadzwoń do ISPka, jeżeli on Ci nie pomoże to już nie wiem.

Może coś jest jednak z komputerem. Karta sieciowa uszkodzona albo coś.

2798345445.png

Opublikowano

Jeżeli masz router, zresetuj go. Tak samo zrób jeżeli masz internet mobilny.

Powinno pomóc, jeżeli nie zadzwoń do ISPka, jeżeli on Ci nie pomoże to już nie wiem.

Może coś jest jednak z komputerem. Karta sieciowa uszkodzona albo coś.

Mam modem CISCO internet od kablówki,nie raz go wyłaczałem,resetowałem etc. Nic nie pomagało. :ff

Opublikowano

Możliwe że problem lezy po stronie dostawcy internetu. Skontakuj się z nimi. Nie wiem czemu ludzie odrazu tego nie robią...

"Brotherhood of metal"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...