Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Rendery

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rendery są ohydne, ty je wycinałeś profesjonalnie, czy wycinales kawalki i wtapiales w tlo pozniej tlo usuwales bo to tak wyglada, niektóre to nie sa nawet rendery.. i te biale plamy w niektorych, jakosciowo tez leza.

xfbf.png

Jeżeli szukasz GM lub Grafika na swój serwer Metin2 to pisz smiało na pw.

Opublikowano

Większość renderów zrobionych jest w niskiej rozdzielczości, a następnie zostały powiększone. Jeśli chodzi o sposób i jakość wycięcia.... myślę, że gumką w PhotoShop uzyskać można lepszy efekt.

Opublikowano

Osobiście wolę na bieżąco robić rendery z granny viewiera lub odpowiednio zmodyfikowanego klienta (z tłem jednolitym), w zależności od tego, jaki render chce uzyskać.

Uważam, że tworzenie na bieżąco jest lepszym rozwiązaniem, dlatego polecam takie rozwiązanie.

Opublikowano

Rendery nie zostały zrobione przeze mnie, wszedłem na inne forum i jak to się mówi CTRL + C oraz CTRL + V źródło jest konieczne więc podałem, stamtąd.

Opublikowano

Przecież ostatnio już to wstawiałeś. Po co robisz to drugi raz, wyjebali ci temat do kosza?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...