Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Czy gra mi wejdzie

d4wid98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo dziś napisze wam jak szybko zobaczyc czy gra wam wejdzie.

1. Wchodzimy na

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

lub wpisujemy w przeglądarce can run it

2. w Search for a game wpisujemy RaiderZ.

3. Nastepnie klikamy Can you run it, a potem begin detection ( to pierwsze, jeżeli wyskoczy wam java to klikacie run)

4. Po wszystkim zobaczymy pasek po lewej jest slow a po prawej fast i 2 paski minimum i recommeended jeżeli zielony pasek jest pomiędzy tymi dwiema to wam wejdzie. A jezeli nie to zjeżdzamy na dół i widzimy co mamy za słabe. ( mi pokazuje że wejdzie na niskich bo mam trochę słaby procek ale wejdzie mi pewnie średnie lub wysokie)

Jezeli macie jakies problemy z tym to pisać w temacie lub na youtube zobaczyć. Nie jestem pewien czy to jest w 100 % pewne ze gra wam wejdzie ponieważ to patrzy na pamieć karty.

Takeshi95.png

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś zauważył ale na tej stronie jest Raiderz (beta), a po becie i w jej trakcie było sporo zmian. Co do pełnej działalności to mam jeden zarzut, mi wyświetla, że mogą być problemy innym słowy, a gra działa bez zarzutów. Nawet po wczytaniu mapki nie ma laggów (co często się zdarza).

1372353983-U956368.png

Opublikowano

Tarotka a zjechalaś na dół? tam jest napisane co jest za słabe mi pokazalo, że na low lub średnich wejdzie ale spokojnie wejdzie na wysokich ponieważ nie mam dobrego procesora

Takeshi95.png

Opublikowano

Ta str wgl źle działa. Ostatnio pokazało mi, że crysis 2 wgl mi nie pójdzie, a chodzi na średnich ...

Tak samo mi CoD 4 nie pójdzie na Phenomie 965, 4gb ramu i hd6870... Ta strona jest przekłamana i tyle. Lepiej samemu obczaić na necie jakie ma ta gra wymagania i porównać ze swoim sprzętem

9368_gold.png

Opublikowano

Tak samo mi CoD 4 nie pójdzie na Phenomie 965, 4gb ramu i hd6870... Ta strona jest przekłamana i tyle. Lepiej samemu obczaić na necie jakie ma ta gra wymagania i porównać ze swoim sprzętem

Wszystkie te strony są takie. Na niektórych takich stronach można keyloggera złapać

Opublikowano

Wszystkie te strony są takie. Na niektórych takich stronach można keyloggera złapać

Nie przesadzajmy. Mi ta strona działa, bynajmniej na tych grach które wypróbowałem działała, nie wiem co z resztą.

Opublikowano

Nie przesadzajmy. Mi ta strona działa, bynajmniej na tych grach które wypróbowałem działała, nie wiem co z resztą.

Tylko pamiętaj, że ta strona generuje losowo ustawienia... nie wiadomo czy nam w pc'cie nie grzebie.

Opublikowano

Ta strona jest dziwna ... Przy RaiderZ pokazało że moja karta graficzna ma 65mb vramu (lol) A przy TF2 pokazuje że mam 350mb vramu

#JebacSygnatury

Opublikowano

Ta strona piszę mi, że gra będzie działać na minimalnych na luzie, a w grze na najniższych mam lagi, że się grać nie da nawet.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Większość wydawców dla bezpieczeństwa zawyża wymagania. Nie ma lapszego sposobu na sprawdzenie jak po prostu ściągnąć i odpalić :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...