Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] kilku pluginów na serwer oraz poradników jak skonfigurować

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam poszukuję kilku pluginów i poradników na serwer minecraft

pluginy:

1. Rejestracja tylko dla graczy no-premium - chodzi o to, że jak ktoś loguje się przez launchera premium to nie musi wpisywać /register lasło, i /login haslo <-jeżeli nie ma to nie podawajcie np. AuthMe bo te znam

2.własne kity np. /kit szmaragd

3.po pierwszym wejściu na serwer, żeby dostawało się zapisaną książkę z zasadami

4.anty x-ray, nodus, żeby nie można było wgl. wchodzić z nimi zainstalowanymi

5.działający buttonwarp - nie chce mi się zainstalować

6.własne komendy

7.give na wszystkie książki z enchantami (na singlu jest tylko 403) mi chodzi o to, aby można było wpisać np.: give 403:5 (każda książka niech będzie miała inne ID)

8.to samo co wyżej tylko tym razem na spawnery (52)

9.własny handel z mieszkańcami wiosek

10.własny crafting

11.bezpieczne PVP chodzi to o np. żeby z gracza wypadało tylko 50% itemów, a z vip-a 20%

12.smart spawn: po wejściu na serwer czasami możemy pojawić się w wylanej przez kogoś lawie, można zrobić, żeby respiło gdzieś obok ???

13.da się tak zrobić, żeby mape niszczyły tylko endermany i creepery, a witchery i smoki nie?? nie ckodzi ni to o /gamerule mobgriefing false gdyż działa na wszystkie moby

14.żeby głowy wypadały z każdego mobka(zombie, szkielet, creeper) a nie tylko z witcher skelatona, oraz żeby drop był większy niż teraz z witherskelatona, oraz, żeby głowy dropiły z każdego gracza

15. losowy teleport na mapkę

16.po opuszczeniu spawnu, żeby przez 2 min nie można było nikogo uderzyć, chyba, że on zacznie

poradniki:

1. factions: jak ustawić w faction, żeby gracz miał power od -5 do 10, a vip od 0 do 10 oraz, żeby po śmierci traciło się tylko 1 powera oraz jak ustawić koszt za utworzenie gildii (itemy, nie pieniądze)

2.teleportacja: jak ustawić żeby komendy /spawn można było użyć tylko raz na 30 sec.,a home co 25, i żeby nie wpływało jedno na drugie tzn. wpiszę /spawn i przez 30 sec. nie mogę użyć /home, jak zrobić, żeby vip-y mogły się tepać bez limitu oraz czas oczekiwania(nieruchomy) na teleportację też się różnił (vip-4 sec, gracz-5sec.)

Opublikowano

1. xAuth / AuthMe innego nie ma

2. Essentials

3. BookRules jeśli się nie myle

4. Nie da się wchodzić z zablokowanymi można je tylko zmniejszczyć czyli mieć mniej opcji - NoCheatPlus / AntiCheat / Oresbusfactor

5. Dragon

6. MyCommand

7. Nie znam

8. Nie znam

9. To można McEdit'em :)

10. Wiem że takie coś jest ale nie chce mi sie tego szukać

11. Nie ma czegoś takiego

12. Nie

13. WorldGuard

14. OtherDrops

15. RandomTeleport

16. Nie ma

Opublikowano

10.Reciples czy jakoś tak

factions:

/f conf Econ Enable czy jakoś tak potem

/f conf econcreate 1000 czy coś w tym stylu jeśli nic nie działa wejdz w conf factions i tam masz

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...