Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] BoL - Porażka

Cetera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro macie ladnie opisane tuty to po co robicie syf na forum co drugim tematem?!

Jezeli Wam nie działa to definitywnie jestescie za GŁUPI zeby uruchomic tak banalny program.

Co Wam da granie na tym?! Oszukiwanie samego siebie ze jest sie dobrym? Prosze...

Dojdziecie do tego diamentu i co? Placz bo juz BoL nie pomaga?

A pozniej takie gowna sie trafiaja diament, zloto ktore nie maja zielonego pojecia o grze.

Tak siedze w brazie to odp na wasze pytanie ktore i tak byscie tu zadali.

Czekam na hejty od "prosow" i ostrzezenia od modkow...

Ale ktos musial napisac prawde!

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Zgodze się.. jest kilka tutów ładnie opisanych i nawet kilka video tutów takie które nawet totalny idiota by zrozumiał. A mimo to nakurwiają co drugi temat [Problem] BoL.

Opublikowano

Własnie takimi tematami zaśmiecasz forum. (Wiesz co oznacza MPC?) Temat chyba do kosza ;)

Napisała osoba ktora prawie wszystkie posty ma w tematach o BoLu.

charizard.gif

Opublikowano

Jak sobie chcą czitować to niech sobie czitują. Ja zagrałem z tym gównem jedną grę i stwierdziłem że nia ma wtedy nawet zabawy i wyjebałem to do kosza. Omija takie tematy. Bynajmniej normalny i zdrowy na umyśle człowiek nie będzie patrzył na to co mu się nie podoba, chyba, że jesteś dzieckiem minecraftuf

Opublikowano

Jak sobie chcą czitować to niech sobie czitują. Ja zagrałem z tym gównem jedną grę i stwierdziłem że nia ma wtedy nawet zabawy i wyjebałem to do kosza. Omija takie tematy. Bynajmniej normalny i zdrowy na umyśle człowiek nie będzie patrzył na to co mu się nie podoba, chyba, że jesteś dzieckiem minecraftuf

Glownie chodzi mi o to ze na pierwszej stronie nie masz czego szukac bo jest tylko ten syf, mimo tego ze jest pelno poradnikow ale idioci nie ogarniaja... A chcesz przegladac normalne tematy to zapierdalasz 10 stron do tylu...

charizard.gif

Opublikowano

Ludzie mają prawo robić tyle tematów. Chcą pomocy to ją otrzymają, nawet nazwa tego forum wskazuje że forum będzie o takiej tematyce i już. Tematy o Bolu to też normalne tematy. Dodatkowo typ z Brązu 5 nawet z Bolem nie wyjdzie wyżej jeśli nie ma mózgu. Jak już gdzieś wcześniej pisałem: BoL ułatwia czynności, które gracz dobry potrafi mniej więcej zrobić, Bol nie wygrywa za ciebie gry.

Opublikowano

Spamują tymi tematami i spamują. Teraz normalnie forum nie da się oglądać. Wszędzie tylko "[Problem] Jestem za głupi na włączenie BoL'a", ponieważ nie przeczytają poradnika tylko od razu pobierają i płaczą/biją matkę krzesłem, a BoL się nie włącza. A to wszystko zaczęło się od Hipstera.

Sam zagrałem sobie 2 rundki na tym gównie. W 1 rundce był totalny fun gdy się widzi jak lamki padają. Po 2 grze zrozumiałem, że to wcale funu nie przynosi. Od razu usunąłem to gówno.

Ludzie mają prawo robić tyle tematów. Chcą pomocy to ją otrzymają, nawet nazwa tego forum wskazuje że forum będzie o takiej tematyce i już. Tematy o Bolu to też normalne tematy. Dodatkowo typ z Brązu 5 nawet z Bolem nie wyjdzie wyżej jeśli nie ma mózgu. Jak już gdzieś wcześniej pisałem: BoL ułatwia czynności, które gracz dobry potrafi mniej więcej zrobić, Bol nie wygrywa za ciebie gry.

Dobra, niech sobie robią. Ale nie cały czas o jednym i tym samym błędzie, a w innych tematach jest to wyjaśnione.

Specjalista
Opublikowano

Jeżeli chcecie forum o cheatach i bugach to napewno nie jest to MPCForum.pl :) Wiele razy jak ktoś wstawiał buga z lola to ktoś z adminów go usuwał. BoL jest naprawdę łatwy w obsłudze i osobiście używałem tylko minion markera.

giphy.gif

Opublikowano

Skoro macie ladnie opisane tuty to po co robicie syf na forum co drugim tematem?!

Jezeli Wam nie działa to definitywnie jestescie za GŁUPI zeby uruchomic tak banalny program.

Co Wam da granie na tym?! Oszukiwanie samego siebie ze jest sie dobrym? Prosze...

Dojdziecie do tego diamentu i co? Placz bo juz BoL nie pomaga?

A pozniej takie gowna sie trafiaja diament, zloto ktore nie maja zielonego pojecia o grze.

Tak siedze w brazie to odp na wasze pytanie ktore i tak byscie tu zadali.

Czekam na hejty od "prosow" i ostrzezenia od modkow...

Ale ktos musial napisac prawde!

slysze-bol-dupy-pl-ffffff-1

336623_db507bb116fb.png

To jest forum od cheatów/botów więc w czym problem?

Opublikowano

Człowieku to jest forum o cheatach, MultiPlayerCheats a ty z takim tematem wychodzisz... Schowaj się bo jesteś żałosny

To jest zazdrość ze nie potrafi tego zainstalowac i jest debilem

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Skoro tak cie boli zaśmiecanie forum tematami o BOLu, to po co robisz kolejny?

Ale fakt syf się z lekka zrobił, trzeba by zrobić jakiś zbiorczy temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...