Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z myszką w DarkOrbit Remix

michal9892

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z myszką bo się zacina w grze DarkOrbit Remix v5.1 tylko w tej grze się zacina,a w innych grach normalnie chodzi. Ale gdy daje np: ESC to już myszka już się nie tnie w MENU też się nie tnie. Zawsze się tnie kiedy gram tzn. latam po mapach. W starszych wersjach np: 5.0 myszka się nie zacinała proszę o pomoc dam 5.

Opublikowano

A jaki masz komputer ? Ile pamięci RAM ? Jak dość mało to wyłącz niepotrzebne ci do gry procesy takie jak: Mozilla, skype/gg itp.

500.png

Opublikowano

to raczej nie od komputera dla czego ? skoro w wersji 5.0 mu się nie zacinała a w wersji 5.1 a wiadomo że w wersji 5.1 zmniejszono lagi bo coś z samej gry do folderów dali ;) może przeinstaluj grę lub pokombinuj

Opublikowano

Pamięć RAM 2 GB nawet jak chcę dać laser na statek to muszę dać 1 i odczekać 30s i dopiero moge dać drugi bo tak się tnie poprostu ta myszka się zatrzymuje u czekam 30 s i znow daje laser i znow 30 s czekac.. :/

dragon514 ja jak w coś gram to wszystko wyłączam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A kto wie dlaczego się gra ścina? bierze 100% użycia procesora, idzię to zmniejszyć?

Pamięć RAM 2 GB nawet jak chcę dać laser na statek to muszę dać 1 i odczekać 30s i dopiero moge dać drugi bo tak się tnie poprostu ta myszka się zatrzymuje u czekam 30 s i znow daje laser i znow 30 s czekac.. :/

dragon514 ja jak w coś gram to wszystko wyłączam.

hmmm, procesor i karte graficzną nam podaj ;) ja mam 3gb ramu i ścina za ściną, przykryta ściną...

no i jak gdzieś lece mam problem z namierzaniem alienów oraz graczy.... :P

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

Karta Graficzna 128 MB RAM 2 GB [WIndows XP 2002 teraz już mam] Procesor: AMD Sempron Processor 3400+ 1.80 GHz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...