Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik .us] Zamawiamy Zp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mało kto z Was wie, jak zamawia się ZP. Ja doszedłem do tego, jak to robić.

Logujemy się na stronie http://metin2.z8games.com

Wchodzimy w Deposit.

9zv42.png

Teraz Earn Free Z8 Points>>SuperRewards Survey>>>ZONG (ta opcja jest nad reklamami)

2m82rnr.png

293viao.png

Wybieramy ile chcemy zamówić ZP i DALEJ.

2hprv3t.png

Teraz w miejsce, w które trzeba wpisać numer wpisujemy 0NASZ NUMER (najważniejsze jest, aby wpisać 0), np. jeżeli nasz numer to 567457123, wpisujemy 0567457123.

Następnie WYŚLIJ i czekamy, aż dojdzie do nas wiadomość SMS na telefon.

ndrgpg.png

Jeżeli doszła, w jej treści mamy kod, którym trzeba odpisać. Zapamiętujemy kod i naciskamy w ODPOWIEDZ w telefonie. Tam wpisujemy nasz kod, który dostaliśmy.

I to wszystko :)

Udało mi się, wystarczyło dać w telefonie: Zaznacz i zaznaczyć kod, który trzeba im odpisać, i w nowym SMS'ie wkleić ten kod :)

Niestety, ale teraz podwyższono ceny ZP i np. za 1.22zł kupimy nie 506 ZP, tylko jedyne 178 ZP :(

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

O co Ci chodzi? ''hahah.. juz to nie dziala''. A jak miało działać? :D

Napisałem ten poradnik, bo ktoś pytał się, jak zamówić ZP. Nie widziałem Twojego poradnika (dasz linka ?). A po za tym, mam screeny i łatwo zamówić te ZP.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Smocze monety na US ;x

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

@Odświeżam

Może się komuś przydać, chociaż temat jest stary

Proszę o zmienienie nazwy na [Tutorial]Zamawiamy ZP, gdy robiłem ten temat nie było to wymagane.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Klikamy w ''ZONG''??? A co jak dostaniemy tak zwanego ''Zonga''? I ZP nie przyjdzie a hajs poplynie ;) A tak na powaznie to proste jak dlubanie palcem w nosie wiec wedlug mnie poradnik malo przydatny.

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

ZP przychodzi, rok temu zamawiałem i wszystko działało. To proste, ale rok temu ludzie pytali się w postach jak zamawia się ZP SMSem, myśleli że to niemożliwe.

Zamiast ZONG można używać PayMo, tylko tam kupuje się od razu przynajmniej 1k548ZP za 10zł.

24g95xl.png

by

Baksiu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...