Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd przy próbie pobierania

Galaska19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Już przed punkowymi bohaterami ściągnąłem haka na all przedmioty. Kiedy go wgrałem nie mogłem wchodzić do bitwy, więc go usunąłem. Gdy go usunąłem pojawiał się błąd "Klient zawiera nieprawidłowe dane.". Usunąłem więc grę. Kiedy ją próbuje pobrać ze strony pisze: "Wystąpił błąd: Failed to write registry value: Installation Dit". Co mam zrobić?

PS: Nie mogę znaleźć torrent'a do gry, więc jak mam pobrać grę? Jak możecie do dajcie link do torrent'a który pobierze grę, lecz nie ISO (w którym są pliki, które trzeba rozpakować na płycie)

Z góry dzięki za odpowiedzi i proszę bez pytań, np: "A podasz linka do tego hacka?"

Opublikowano

Wejdź w programy i usuń bfh, skasuj wszystkie foldery związane z grą, są one także w moich dokumentach, wyczyść cclenerem rejestr i zresetuj komputer. Spróbuj teraz pobrać.

mhraed.png

Opublikowano

Też to miałem jakieś 3 dni temu. Uruchomiłem przeglądarkę jako administrator i działało :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Wejdź w programy i usuń bfh, skasuj wszystkie foldery związane z grą, są one także w moich dokumentach, wyczyść cclenerem rejestr i zresetuj komputer. Spróbuj teraz pobrać.

Nie mam nic związane z grą a to samo.

Też to miałem jakieś 3 dni temu. Uruchomiłem przeglądarkę jako administrator i działało :)

A jaką masz? Bo ja google chrome i nie działa :(

Opublikowano

@UP

Użyj Firefoxa do instalacji. Uruchom, jako administrator i sprawdź, czy coś zmieni - powinno zadziałać ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

Użyj Firefoxa do instalacji. Uruchom, jako administrator i sprawdź, czy coś zmieni - powinno zadziałać ;)

Dobra, spróbuje. Pobiorę, zainstaluje i sprawdzę. Puźniej powiem czy działa

@UP

ok,działa. Zamykam problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...